Minecraft Hikaye!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu hikayeyi ben uydurdum arkadaşlar

Bir gün ağaç kesiyordum ev yapabilmek için. Sonra bi sürü meşe odunu tahtası bulduktan sonra evimi inşaat etmeye başladım akşam oluyordu. Yatak yapmam lazımdı ve benim envanterimde hiç yün yoktu koyun bulmaya çıkmıştım. Havaya baktım akşam oluyordu. Karnım çok açtı. Şansıma 2 tane koyun çıkmıştı onları görür görmez kestim onları. Ve bir tane daha bulamadım. Akşamı bekleyecektim. Gıck zombi ve örümcek sesleri beni rahatsız ediyordu. Çok korkuyordum. Sabah olunca hemen koyun aramaya çıkım koyun şansıma çıkmıştı onu da kestikten sonra hemen eve döndüm. Eve dönünce kendime çok güzel bir yatak yapmıştım. Artık akşamları rahatsız olmayacaktım ama yaratıkları öldürebilmem için bir kılıç yapmam lazımdı. Ve kazma yapmam lazımdı kömür, ocak ve demir için. Ocağı yaptıktan sonra kömür de bulmuştum. Bir kaç tavuk kesmiştim onları kızartım afiyetle yedim. Yemeğim bitince akşam olmuştu ve ben yatmıştım. Ertesi gün daha değerli şeyler bulmak için mağara bulmaya çalıştım. Şansıma bulmuştum ve bir sürü altın ve demir vardı. Hemen onları kazdım eve tam giderken 3 tane iskelet bana saldırdı bende kılıcımı evde unutmuştum. Atar topar eve koşuyordum bir iskeletin oku kafama gelince ben ölmüştüm. Respawn olunca hemen kılıcımı almıştım. Mağarayı bulmaya çalıştım bulmuştum ve o iskeletlerle bütün gücümle savaştım. Ve eşyalarımı alıp eve koydum ve onları eritip altından kazma ve kılıç yapmıştım zırh yapmayı unutmadım. Elmas bulabilmem için derinlere doğru kazmam lazımdı. Elmasları bulmak için onlarca taş kırdım ve şansıma 6 tane elmas çıkmıştı onları kazdım ve elmasları aldıktan sonra eve döndüm eve dönerken acayip sesler duydum!!!

Devam Edecek...

Flandre

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bilgisayarım şu an tamirde internet kafeden giriyorum bilgisayarım gelince devam edicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...