Minecraft hub sunucumuza herkesi bekleriz resmi serverdir

yasergon

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft hub serverimize herkesi bekleriz hadi sende katıl resmi serverdir sunucumuzda faction,creative,hungergames,skyblock vardır.Sunucumuz yapım aşamasındadır
ip:joygamingmc.batihost.com web sitemiz www.joygamingmc.webnode.com.tr ziyaret edin.Kurucular godfather456 ve fenix1166 sunucumuza bekleriz.

Nipper

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bune lan benim konum bile resimli iken onaylanmamıştı bunu nasıl onayladınız.!??

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size gerçekten üzülüyorum. İlk olarak isim bize ait. Bakabilirsiniz bu isimde domainimizde var(joygamingmc.com). Ayrıca sunucu zaten saçmalık üzerine kurulmuş. spawn diye bir yer yok. Başlangıçta basılı demir set. Berbat yani. Ayrıca "Laspis" var. Biz Mustafa ile asla eklemezdik. Berbatlık üzerine kurulmuş server. Zaten boş server.
Benimde sunucdan haberim yoktu. Fakat sunucu sahibi çok yüksek derecede bir yüzsüzlük ile bana mesaj attı. Kısaca diyeceğim bir şey var.

ÖZENTİLİĞİN GEREĞİ YOK![DOUBLEPOST=1413722200,1413721816][/DOUBLEPOST]Birde bir şey daha var.
SİZE BENİM DOMAİN'İMİ KULLANMANIZA KİM İZİN VERDİ?

MustafaAlkan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam bilip bilmeden bir yerden plugin paketi hazır map ile hiç ciddiyetsiz özenti bir sunucu açmış. Hadi Kerem'in dediği adı bırak svye girdim warp yazınca bir saat sonra ışınlanıyor spawn diye biryer yok emek yok konuda bir resim bile yok. Bundan 11 ay öncesinde ilk sunucumuzu açtıgımız zamanda resim atmadık diye onaylanmamıştı.