Minecraft ım çok kasıyor . Acil yardım

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar oncelikle ben map indirmeyi çok severim çünki nezaman bir map yapsam siliniyor.ayrıca texturelerlede daha güzel görüntü oluyor diye bolbol indiriyorum.ancak bunları silincede minecraft kasıyor ne yapmalıyım mod olarak too many items ve değişilk adını hatırlamıyorum mod vardı. onceden 1.2.5 oynarkende boyleydi simdi 1.3.2 oynuyorum gene boyle lütfen yardım edin

xedas89

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaş benim pc 512 mb ne komik dimi
ben bile texture packsiz donmayı %96 oranında azalttım arkadaş...
1-Optifine mod kurmanı öneririm animasyonları yıldızları felan kapatmana yararki buda donmayı ciddi oranda azaltır...
2-Grafikleri:Fast yap
3-Video ayarlarından sağ en üstteki seçeneği en düşüğe getir, sisli olucaktır ama buda kasmayı azaltır
4-Texture pack kullanmamanı öneririm
5-Evini çöl alanlara yaparsan kasma azalır çünkü; orda pek mob yok ve ortam dümdüz arada ormana gider takılır gelirsin...
Geçmiş olsun...
Buyur kardeş başka konudaki mesajımı editledim ...

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buyur kardeş başka konudaki mesajımı editledim ...
sağol arkadaşım ama ben bunları denedim. sonuç alamadım.ayrıca benimbilgisayarım win7 64 bit 6 çekirdekli1 gb ramlı ancak halen kasıyor ayrıca java güncel ve windowsun orjineli ve i7 işlemcili son çıkan laptop. acaba laptop diemi kasıyor

Emrezzo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lag tarzı şeyleri engelliyor Örn. Ben Eskiden 10dkda Anca Çerçevelerle end e kapı yapıyordum (Lagdan Dolayı)
Fakat şimdi 1 dk mı anca alıyor (Doku Craft Sayesinde)

İzmirden mete

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
sağol şimdi de
Lag tarzı şeyleri engelliyor Örn. Ben Eskiden 10dkda Anca Çerçevelerle end e kapı yapıyordum (Lagdan Dolayı)
Fakat şimdi 1 dk mı anca alıyor (Doku Craft Sayesinde)
dokucraftın hangisi dark falan filan varya dark ligh ve hıgh var hangisini indireceğim

Emrezzo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fark etmez istediğini yap istersen sana benim texture pack linki atayım

arda177

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bakalım deniyicem

Ekli dosyalar

• Minecraft-minecraft-19670580-1024-768.jpg
    Minecraft-minecraft-19670580-1024-768.jpg
    14.1 KB · Görüntüleme: 323

halil_ibrahim_2002

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir de 'bad video card drivers' diye bir şey bazı arkadaşlarımızın karşısına çıkıyor. İşte o sorunun çözümü! Başlat'ı açın 'Ara'ya' Control Panel yazın. Ara'da Java karşınıza çıkacaktır. Java işaretine tıklayın. Açılan pencerede üstte bazı yazılar var işte o yazılardan üzerinde 'Java' yazan yazıya tıklayın ve pencerede karşınıza çıkan 'view' yazısına basın. Orada çıkan yazının üzerine tıklayın ve RAM'iniz 2GB ise şunu yazın veya kopyalayın. Xincgc -Xmx1048M