minecraft.jar 'dan Meta-inf dosyasını sildim Siyah ekran hatası geldi

AdemAt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Mod loader 'in kullanımına bakmak için video açmıştım.Adam Meta-inf'yi silin dedi.Silmezseniz siyah ekran hatası alırsınız dedi.Bende sildim.Oyuna girdim.Siyah ekran hatası verdi.

Şimdi mümkünse sizin minecraft.jar dosyanızdaki Meta-inf dosyanızı bana uploadlarmısınız.

Not: Kullandığım Minecraft 1.4.2

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
arkadas mod yüklemediysen oyuna girerken forced update yap düzelir
mod yüklüyse modu siler düzelir

AdemAt

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu düzelttim başka bir sorunum çıktı.
Bak kardeş. Mod loaderi indirdim.Attım minecraft.jar'a.Oyuna girdim.Siyah ekran hatası verdi.Meta-inf 'yi sildim girdim.Yine siyah ekran hatası verdi.Ha onu geçtim Mods dosyasıda gelmiyor.Force Update yapmak zorunda kalıyorum.

Oyunum 1.4.2.Yabancılar afedersiniz biraz ib*e .Demiş Modloader 1.4.2 giriyorum.Bi siteye yönlendiriyo.O sitede 1.3.2 'nin linkini veriyo.
Bana Mod Loader ve Timber Modunun 1.4.2 linkini verebilirmisin?

hpg62

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
modloder senin minecraftına uygun değil başka sürümünü indir aynı hata vardı bnde düzeltim

Says

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben Minecraft 1.4.7 İndirdim oyuna giriyorum sürüm v12.2 yazıyor isim yazıyorum Siyah ekran cıkıyor öle kalıyor Force update yapıyorum gıne siyah ekranda kalıyor ozellıklerden uyumluluk modunu 2000 yapıyorum gıne aynı benım bilgisayar Xp Java indirdim genede aynı ne yapmam lazım bilmiyorum. :S Yanlıs Yerden Falanmı İndiriyorum Yanlıs Yeremi atıyorum anlamadım.