Minecraft Kısa Film Önerileri

AtomTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar öncelikle merhaba. Minecraft kısa film çekicem fakat pek yaratıcı değilim ve kısa film konusu bulamadım. Fikilrerinizi bekliyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@TheACT @owen_1 @Zorinkun @zombiespaceman1 @KadirBerk @AxcelaD @AzlaazTR @Laizen @B38T14 @Reix @MahmuTr @umut_ @metinzeki @ColdFireTR @YildizOyuncu @Prospekt @WhoIsLance @Vienicome @cbg2002_ @Clock_Man[DOUBLEPOST=1408438901,1408408718][/DOUBLEPOST]Yok mu lan bi tane yaratıcı insan <_<-_-

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Al Sana Kısa Film : Sen ve 2 Arkadaşın Okuldasınız Birden Devasa bir şey Okulu Basıyor Fakat Sen Hiçbirşeyi Bilmiyorsun Ancak Yanındaki 2 arkadaşın Senin Gücünü ve Yeteneklerini Biliyorlar Siz Süper 3 lüsünüz Dünya Dışı Yaratıkları Durduruyorsunuz Tabi Siz Bunları Yaparken Zaman Durmuş Oluyor : Al Sana OP Bir Kısa Film Konusu 10 Bölüm İdare Eder .s

AtomTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Al Sana Kısa Film : Sen ve 2 Arkadaşın Okuldasınız Birden Devasa bir şey Okulu Basıyor Fakat Sen Hiçbirşeyi Bilmiyorsun Ancak Yanındaki 2 arkadaşın Senin Gücünü ve Yeteneklerini Biliyorlar Siz Süper 3 lüsünüz Dünya Dışı Yaratıkları Durduruyorsunuz Tabi Siz Bunları Yaparken Zaman Durmuş Oluyor : Al Sana OP Bir Kısa Film Konusu 10 Bölüm İdare Eder .s
Daha az yaratıcı ol ._.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Güzel senaryo yazarım dünyadaki tüm yönetmenler beni istiyror.

Yarın sana güzel bi' senaryo yazarım @AtomTR kardeşçiğim.