minecraft kodları

~Alim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben size bazı kodlar sormak istiyorum:
yanımıza server sahibi yazmak,pro50vb. item yapmak gibi kodları söylermisiniz bide nasıl yapıldıgını çok memnun olurum... arkadaşlar bir numara Fortress.MC :)

Mr.Builder

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pluginer bulman lazım herkesin ezberinde olmayan konular bunlar yani plugincinin işi

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
/manuadd <nick> ServerSahibi_
Yazarsan şu şekil alır:
ServerSahibi_Fortress şeklinde renk eklemek içinse:
ColourCodes:
&0 BLACK
&1 DARK BLUE
&2 DARK GREEN
&3 DARK AQUA
&4 DARK RED
&5 DARK PURPLE
&6 GOLD
&7 GRAY
&8 DARK GRAY
&9 INDIGO
&A GREEN
&B AQUA
&C RED
&D PINK
&E YELLOW
&F WHITE
&M STRIKE THROUGH
&N UNDERLINED
&L BOLD
&K RANDOM
&O ITALIC
[DOUBLEPOST=1371280436,1371280008][/DOUBLEPOST]Pro50 falan dediğin yer ise:
EndlessEnchant Plugini Tıkla
Yardım videosu: Tıkla

~Alim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ya abi ./manuadd zeus ServerSahibi yazıyorum / optinal world diye bi yazı çıkıyor yanındada ona ne yazcam_?[DOUBLEPOST=1371363683,1371363437][/DOUBLEPOST]bu arada p50item yapma vb. için th
:alkış: ama bi sorun var efsun oranı tanınamadı diyo XX DENEDİM 20 DENEDİM YOK OLMYR NEDEN_??

~Alim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

[PG]´Fortress

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
fortess skype ıd : [email protected] allahını seviyrsn bi eklede halledelim şu işi grup falan hiçbişey anlamadım lütfen kardeş[DOUBLEPOST=1371414333,1371414184][/DOUBLEPOST]bu arada fortress kardeş saglam bi tane plugin atsana bukkit için acil :sırıtmak: th[DOUBLEPOST=1371446570][/DOUBLEPOST]

bu arada grup nasıl oluşturulcak :/

Dosyanın içerisinde her şeyi açıkladım ancak ben yine olduğu gibi insanlara anlamadığı konularda yardım eden biri olduğum için bazıları gibi değil. Mesaj kendini biliyor.
Ekledim ben seni dostum, herkese pluginer builder veya rehber her konuda anlamadıkları bir şey olursa anında yardım [PG]´Fortress

~Alim

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
pg fortres kardeş çok saol arkadaşlar burda yardım arıyorsanız başda o var PG FORTRESS :)