Grim_railer
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi minecraftta köyler var gayet güzel ama bir sorun var...3-4 Sonra okadar korumaya çalıştığımız köylüler hepsi zombi oluyor yada ölüyor her ev boş oluyor içine yaratıklar giriyor millet ekin toplarken bile nereden çıkacaklar diyiyor..Bir sorunda maden sorunu madenin içine düşüyorlar bidahada çıkamıyorlar.İşte ben bunu düzeltmeyi anlatıcam. Arkadaşlar köyün etrafına tahtadanda olur topraktanda olur bir duvar örücez önüne kapı koyucaz . Maden sorunu ise basit. Köye Gittiğiniz an mağdenleri kapatın sadece girirken açın....
Ben bu konuyu köyde yalnız kalmaktan korkan arkadaşlara yardim icin actım Köyden korkmayan arkadaşlardaa (ben gibi) sorun cıkarmasınlar.. Bide Köye Girmenin en zevkli olayı bence evlerin balkonunda çöle bakıp zombileri izlemektir
Ben bu konuyu köyde yalnız kalmaktan korkan arkadaşlara yardim icin actım Köyden korkmayan arkadaşlardaa (ben gibi) sorun cıkarmasınlar.. Bide Köye Girmenin en zevkli olayı bence evlerin balkonunda çöle bakıp zombileri izlemektir