Minecraft Köy Sorunu+çözüm

Grim_railer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz gibi minecraftta köyler var gayet güzel ama bir sorun var...3-4 Sonra okadar korumaya çalıştığımız köylüler hepsi zombi oluyor yada ölüyor her ev boş oluyor içine yaratıklar giriyor millet ekin toplarken bile nereden çıkacaklar diyiyor..Bir sorunda maden sorunu madenin içine düşüyorlar bidahada çıkamıyorlar.İşte ben bunu düzeltmeyi anlatıcam. Arkadaşlar köyün etrafına tahtadanda olur topraktanda olur bir duvar örücez önüne kapı koyucaz . Maden sorunu ise basit. Köye Gittiğiniz an mağdenleri kapatın sadece girirken açın....

Ben bu konuyu köyde yalnız kalmaktan korkan arkadaşlara yardim icin actım Köyden korkmayan arkadaşlardaa (ben gibi) sorun cıkarmasınlar.. Bide Köye Girmenin en zevkli olayı bence evlerin balkonunda çöle bakıp zombileri izlemektir :D

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diyosun ki sur inşa et.Ama işe yarayacağına garanti verir misin? Sur örünce zombilerin girmeyeceği ne malum? Bunlar geceleri her yerde spawnlanıyorlar.

K

_-KraliyeT-_

Ziyaretçi
Diyosun ki sur inşa et.Ama işe yarayacağına garanti verir misin? Sur örünce zombilerin girmeyeceği ne malum? Bunlar geceleri her yerde spawnlanıyorlar.
Yanlışın var. Geceleri ''Işığın Olmadığı Yerlerde'' spawnlanıyorlar. Sur diktikten sonra içeriyi karanlık yer kalmayacak kadar meşaleyle doldur. Daha zombi çıkmaz.

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlışın var. Geceleri ''Işığın Olmadığı Yerlerde'' spawnlanıyorlar. Sur diktikten sonra içeriyi karanlık yer kalmayacak kadar meşaleyle doldur. Daha zombi çıkmaz.
O kadar meşaleyi koyana kadar gider yer altına çukur kazarım oraya koyarım 2 meşale uyur sabah çıkarım.Hiç uğraşmam :D

Grim_railer

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Canavarlar çoğunlukla spawn kafesleri ile doğar. Zaten ördüğümüz duvar a meşale koyarsak girdikleri gibi yanarlar