Minecraft Komik Seslendirmeler :) :)

AykutSonmez

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Lütfen + 18 yaşından küçük arkadaşlarımız videoyu izlemesin.Eğer izlerseniz Mesuliyet bize ait değildir.Forumumuz kesinlikle kötü bir amaç için bunu koymamıştır , sadece sevilip beyenildiği için 18 yaşını geçen arkadaşlarımızında hoşuna gideceğini düşündüğümden böyle bir şey paylaşalım dedim.(Bunun nedeni videonun içerisinde küfür içerikleri olmasıdır.)

En çok izlenen ve sevilen + 18 Minecraft Türkçe Seslendirmemiz

Minecraft Türkçe Seslendirme 2

Minecraft Türkçe Seslendirme 3

Minecraft Türkçe Seslendirme 4

Minecraft Türkçe Seslendirme 5

İnşallah beğenmişsinizdir.Eğer bir hatamız olduysa özür dilerim.[DOUBLEPOST=1371395737,1371381933][/DOUBLEPOST]Güncel +

AykutSonmez

Marangoz
En iyi cevaplar
0
O ilk amatör videomuz olduğu için malesef o sorun yaşandı orda mikrofonumuz yoktu laptopun dahili mici ile anca o kadar oldu malesef o tutunca bir mikrofon aldık artık o tip sorunlar yaşanmıyor :)[DOUBLEPOST=1371547345,1371474032][/DOUBLEPOST]Konu Güncel

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben fazla komik bulmadım 1-2-3 iyi değildi bence ama 4-5 tebessüm ettim :) yalnız çocuklar var yani 1. videoyu kaldır istersen.

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben fazla komik bulmadım 1-2-3 iyi değildi bence ama 4-5 tebessüm ettim :) yalnız çocuklar var yani 1. videoyu kaldır istersen.

Bence 1. Video güzel ama +18 veya +16 olabilir :D +16 her şeyin farkında zaten adamda +18 üstü demiş izleyenlerin sorumluluğunda eğer çoçuksa :D yani izlemeseymiş :D adam uyarmış

Hasan29

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence 1. Video güzel ama +18 veya +16 olabilir :sırıtmak: +16 her şeyin farkında zaten adamda +18 üstü demiş izleyenlerin sorumluluğunda eğer çoçuksa :sırıtmak: yani izlemeseymiş :sırıtmak: adam uyarmış

Dediğinde doğru yalnız adminler görmesin :)

AykutSonmez

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sence sorun çıkarmı başında + 18 yazıyor uyarıyı verdim.izleyen kuralları kabul etmiş demektir.

Heloper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
adam başta belirtmiş +18 yaş diye :sırıtmak: 18 yaşından küçüp olup izleyen varsa onun sorumlulugu adam belirtmiş çünkü izlemesin +18 yaş altı olup etkilenen.

Hala 1. videoyu izleyip gülüyorum saat kaç :sırıtmak:

hele 1:04-1:09 arasi :D bitirdi beni tam uymuş ellerine sağlık