Yardım Minecraft Kordinat Alma ve Kordinata Işınlanmak

ender708

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim problemim şu Creative'de oynuyorum kendime küçük bir kulube evi yaptım 2 tane de çiftçi komşum ve köpeklerim çiftliğim filan var ama başka yerlerede ev yapmak istiyorum bunun içim uzaklarda güzel yerlere yapmak için gidiyorum tamam hoş güzel gittiğim bölgeye eve kuracağım ama benim kulube evi bulamıyorum kayboluyorum. Bunun için nasıl kordinat alınır vede o kordinata ışınlanılır ?

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Oyun sırasında F3'e bas. X, Y, Z koordinatlarını ekranda sol üstte görebilirsin.

Eğer istersen ekstra olarak: Re'is minimap yükleyebilirsin. Evini işaretlersin, map üzerinde gözükür ama gerek yok.

CoD61

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Oyun sirasinda F3'e bas, X,Y,Z koordinatlarini ekranda sol uste gorebilirsin.
Ekstra olarak: Re'is minimap yukle. Evini isaretle, map uzerinde gozukur...
ta1ha abi rei minimap şartmı ben yükleyemedimde gerçekten arkadaşın dediği gibi hiç bişeysiz asıl ışınlacaz yardım edermisin abi :( ?

ta1ha

Sosyal Medya Yöneticisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
1
Komutsuz yada modsuz bir sekilde belirli bir koordinata isinlanamazsiniz.
Komutu ise: /tppos <Oyuncu Ismi> X Y Z
Ornek vermek gerekirse: "/tppos ender708 1600 60 2300" komutunu girdigimiz zaman, ender708 isimli arkadasimizi X olarak 1600e, Z olarak 2300e ve yukseklik olarakda 60. kata isinlar.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
modunu ise
isimli siteden Installer (Otomatik Yukleme) dosyasi olarak indirebilirsiniz.

yasargurel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ya ben laptopdan oynuyorum f3 tuşuna basınca minecraft kordinat yeri gelmiyor f3 tuşu ekran cözünürlük ayarı olarak gözüküyor ne yapmam gerekiyor

yasargurel

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
çok çok çok sağol ben denedim oldu survival oynuyorum hiç kolay diamond bulamıcam sandım ümidimi kesmiştim