Minecraft Lapis Sorunu

XPyroBebekX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lapis:TÜRK
Oyunun içine ******:TÜRK
Kaliteli Oynamak:İngiltere

Arkadaşlar Türkiye'de sunucu sorunu artıyor.Her parası olan sunucu açıyor.Serverler Plotme,Lapis,Hammaddeli olunca Türkiye'de Sunucular
Saçma Sapan olmaya başladı.Hayır ! Serverinize bir şey demiyorum.Ama Türkiye'nin tek sorunu Lapis'e dayanamamak.Lapissiz oynayanlar çok az.Arkadaşlar Lapis Kazmak Önemli değil sonuçta o server 1-2 ay sonra kapanacak.
Lütfen ama lütfen bu saçmalıkları engellemek için siz siz olun.İyi bir kurucu olun.

İyi Oyunlar

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ya türkiyedeki oyuncular kötü diye yabancılar harika oynuyor diye bir kural yok.
Şuana kadar oynadığım bütün oyunda küfür edip duran abileri amerikanlara tercih ederim, adamlarda utanma yok günlerce haftalarca destek olun adama bir gün girmediğin an herşeyin gitmiş oluyor.
Şimdi gelip e oyun oynuyorsan katlanacaksın filan demeyin yani trollüğün bir sınırı olması lazım, bu muhde'nin başına çok geliyor japonların odasında "sorry i need to kick you" diyor sizi atmadan siz çıkıyorsunuz zaten ama amerikanlar basıyor küfürü atıyor odadan dalga geçer gibi.
Her oyunda böyleler ne yapacakları hiç belli olmuyor en azından türklerde azcıkda olsa aileden gelen saygı var.

XPyroBebekX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bana göre sorun şu Oyuncular lapise doymuyor lapissiz server kalmadı nerdeyse 50 kişilik lapisli server lapissiz olsa 4 kişi bile çok zor gelir[DOUBLEPOST=1408455363,1408454813][/DOUBLEPOST]Türkler üstelik çok hırslı.Herşeyi kazanmak için bütün günlerini boşa harcıyorlar.Lapis Türk Düşmanı bence :(

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya türkiyedeki oyuncular kötü diye yabancılar harika oynuyor diye bir kural yok.
Şuana kadar oynadığım bütün oyunda küfür edip duran abileri amerikanlara tercih ederim, adamlarda utanma yok günlerce haftalarca destek olun adama bir gün girmediğin an herşeyin gitmiş oluyor.
Şimdi gelip e oyun oynuyorsan katlanacaksın filan demeyin yani trollüğün bir sınırı olması lazım, bu muhde'nin başına çok geliyor japonların odasında "sorry i need to kick you" diyor sizi atmadan siz çıkıyorsunuz zaten ama amerikanlar basıyor küfürü atıyor odadan dalga geçer gibi.
Her oyunda böyleler ne yapacakları hiç belli olmuyor en azından türklerde azcıkda olsa aileden gelen saygı var.
Benim başıma dün geldi (Skyblock). Adama tp oldum. Yardım ettim. Hatta ve hatta "YAYAYAYAYA!!!!! I LOVE YOU SOO MUCHH !!!!" dedi.
Ardından bana tp olmasını istedim. İlk başta gelmedi. Sonra ısrar ettim ve geldi. Benim adam onunkinden kötüydü, çünkü yeni başlamıştım ve onun adası 1. adaydı (1910 lv falan) sonra kötü dedi. Bende tarlam nasıl bi bak dedim. Üstünde sürekli zıpladı perişan etti hepsini. Ben de lavla yakıp öldürdüm onu. Sonra epeyce bi tartıştık. Yardım ettim niye zıpladın tarlada dedim. "Ne yardım etmesi, senin yöntemin çok saçmaydı ben kendim çözdüm." dedi. Zaten Türk sunucularda adaya alınca oyundan çıkıp giriyorum herşeyi çalıp başka adalara katılma peşinde. Artık kimseyi adama almıyorum zaten kendim oynuyorum.

Ama bazıları da var ki (creative de) adama öylesine tp oluyorum kabul ediyor. Baktım eve yeni başlamış. Yardım ediyimmi diye sordum. Kabul etti. Ben daha öylesine yerlere basarken bir anda kırılmaya başladı. Şaşırdım ne ara eklediğine. Sonra beraber yaptık evi. Skype den de ekledi. Dün creative ye girdim ve arsada hala yetkim vardı.

XPyroBebekX

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hak veriyorum.Ama minecraft-sever'lerin'de günlerini boşuna geçirmesini istemiyorum.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olayın lapisle alakası yok lapis burada bir sembol/metafor. İnsanların genel olarak davrandığı gibi Türk'ler de kolay gözükeni , kolay olanı yapıyor bu sadece Türk'lere özgü bir şey değil. Birçok oyunda yeterli süre yabancılarla oynarsan onların da küfrettiğini , haklsızlık yaptığını hatta hile yaptığını da görürsün. Şöyle bir şey var ki bazı 'toplumlar' hile , hurdayı daha çok sever. Örn. Mısırlılar , Türkler , Hintliler. Tecrübeyle sabit. Neyse buna yapacak bir şey yok. Yabancılar da Türkler de kimse mükemmel değil. Kimle nasıl oynamak istediğin sana kalmış. 'Lapisli' server'la dolu çünkü oradakiler arkadaşlarıyla veya yanlız bu şekilde oynamayı seviyor olabilir..
Sen sevmiyorsun bu da olabilir.. Yargılamaya gerek yok.

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi de başlığa "Türkiye vs İngiltere" yazman çok yanlış olmuş. Buradan sadece İngiltere'dekiler düzgün oynuyor veya oynamıyor anlamı var. Buna "Bizler ve onlar" desek daha doğru olur. Hem bir ayrım olmaz, hem de diğer ülkelerdeki oyuncular kapsanmış olur.

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen silemezsin ama rapor et var. Oradan yaz benim konum silinmesini istiyorum silerler..