Minecraft Launcher Yapma...

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar,
Sunucum için özel LAUNCHER yapmak istiyorum. Launcher ın TeamExtreme gibi olmasını istiyorum. Multiplayer a basıldığında serverimin İP si olacak otomatikman... Logoların filan hepsinin kendim bir logo yaptım, onun olmasını istiyorum. :) Bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilrimi ? Veya bana yapacak varmı ?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Programlama Bilgin Olması Lazım Öyle Not Deterine Yazıpta .bat Yapıp Launcher Olmaz :)
Günlerce Veya Saatlerce Sürecek bir İş Ücretsiz Yapabilecek Birinin Olduğunu Sanmıyorum :)
Birisi Forumda Paylaşmıştı Sunucularda İşe Yarayan /tp /warp /msg Gibi Şeyleri Kullanabilen Bir Program Yapması Ne Kadar Sürdü Veya Ne Kadar Uğraştı Bilmiyorum Biraz Araştırıp Arkadaşlar İletişime Geçebilirsin Başka Birini Bulamazsan :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bi tanıdık vardı eskiden oda böyle yapmıştı. Ama adını bile hatırlamıyorum karşılaşırsam sorarım.

lCrafty

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Programlama Bilgin Olması Lazım Öyle Not Deterine Yazıpta .bat Yapıp Launcher Olmaz :)
Günlerce Veya Saatlerce Sürecek bir İş Ücretsiz Yapabilecek Birinin Olduğunu Sanmıyorum :)
Birisi Forumda Paylaşmıştı Sunucularda İşe Yarayan /tp /warp /msg Gibi Şeyleri Kullanabilen Bir Program Yapması Ne Kadar Sürdü Veya Ne Kadar Uğraştı Bilmiyorum Biraz Araştırıp Arkadaşlar İletişime Geçebilirsin Başka Birini Bulamazsan :)
Sanırım demek istediğimi anlamadın... Server ne alaka launcher dan bahsediyorum :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sanırım demek istediğimi anlamadın... Server ne alaka launcher dan bahsediyorum :)
Sen Benim Dediğimi Anlamadın Be Dostum :D
Adam Minecraft İle İlgili bir şey Yapmış Oraya Onu Bağlayabilmiş Launcherde Yapabilir Belki Diyorum.