minecraft mod sorunu lütfen yardım edin

gmngms888

Marangoz
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben minecrafta mod yüklim dedim too many itemsi yükledim minecraft.jara attım dosyaları met-ınfyi sildim ondan sonra backpack modunuda indirim dedim lazımdı çünkü ama bunun için forge mod loader lazımmış onu indirdim minecraft.jara tüm dosyaları attım sonra minecraftı açtım forge modloader yüklenmişti ama too many items açılmamaya başladı bu sorunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin[DOUBLEPOST=1372168709,1372168005][/DOUBLEPOST]yha lütfen yardım edin ne yapıcam too many itemsden sonra forge yükleyince too manyi kulanamıyorum :(

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
tmi jar a atılmıcak coremods kısmına atılacak diye biliyorum nei de olabilir

gmngms888

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bi denim işallah olur[DOUBLEPOST=1372170004,1372169614][/DOUBLEPOST]oof oof minecraftı resetledim coremods kısmı kayboldu ilk forgeyi yüklemeye başladım minecraft done loadingde kaldı yha modları nereye atacam söler misiniz lütfen forgeyi direk minecraft.jara attım (.minecraftı sildim geri yükledim her şey 0dan yani)

kaptanprays

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bi denim işallah olur[DOUBLEPOST=1372170004,1372169614][/DOUBLEPOST]oof oof minecraftı resetledim coremods kısmı kayboldu ilk forgeyi yüklemeye başladım minecraft done loadingde kaldı yha modları nereye atacam söler misiniz lütfen forgeyi direk minecraft.jara attım (.minecraftı sildim geri yükledim her şey 0dan yani)
kardeş uğraşma böle şeylerle skydaza gir exe olarak indir sadece indiriyosun okadar mod yükleniyor istiyosan profilime mesaj at bakarım

SEMH28

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeş mc patcher ile rahatlıkla mod yükleyebilirsin
bir beğeni yeter +++