Minecraft nasıl canavar yaratırım ?

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben şöyle bişi istiyorum ben böyle bişi koyacağım bunda istediğim şeyin doğmasını sağlayacağım ama sade geceleri doğacak nasıl yapabilirim resimle yada yazı ile anlatırsanız sevinirim.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
öncelikle bir güneş sensörü gerekiyor.Bundan gelen enerjiyi bir bloğa ilet ve bloğun üstüne redstone torch koy.O torch `un üstüne de komut bloğu koy ve şunu tırnaksız olarak yaz "summon entity x y z" entityleri metin yazma yerine /summon ardından boşluk bırakıp tab tuşuna basarak görebilirsin. X Y Z nin de ne olduğunu biliyorsundur diye düşünüyorum.

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
öncelikle bir güneş sensörü gerekiyor.Bundan gelen enerjiyi bir bloğa ilet ve bloğun üstüne redstone torch koy.O torch `un üstüne de komut bloğu koy ve şunu tırnaksız olarak yaz "summon entity x y z" entityleri metin yazma yerine /summon ardından boşluk bırakıp tab tuşuna basarak görebilirsin. X Y Z nin de ne olduğunu biliyorsundur diye düşünüyorum.
fen dersin kaç geldi :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
dayz modunun yanına TMI (TooManyItem) yükle tüm entitylerin spawnerlarını veriyor. (yeni eklenen modlar dahil.)

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kısacası spawner nasıl yaparım? bu arada beğenimi arttırdığın için saol :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Nedense beni güldürecek mesajlar yazmışsın :D cevap verdim ya TooManyItems yükle diye.

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nedense beni güldürecek mesajlar yazmışsın :D cevap verdim ya TooManyItems yükle diye.
komiğimdir normal :D[DOUBLEPOST=1398283666,1398283539][/DOUBLEPOST]
skydazdan indirdim direk o kursun benmi uğraşcam bida :D[DOUBLEPOST=1398283840][/DOUBLEPOST]sohbet muhabbet süper hızla ilerliyor az sonra türkcel süperonlineyi geçeriz[DOUBLEPOST=1398283916][/DOUBLEPOST]too many items i indirdim de minecraftta paneli nasıl açacağım yoksa direk e ye basıncamı açılacak ?

kotla1717

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam deniyeceğim. dayz modu için 1 map yapacağımda etrafın zombi olması lazım :D[DOUBLEPOST=1398284186,1398284134][/DOUBLEPOST]tamam deniyeceğim. dayz modu için 1 map yapacağımda etrafın zombi olması lazım :D[DOUBLEPOST=1398285010][/DOUBLEPOST]attım crash hatası verdi :S