Etrafı Fazla Yok Edemez Ama Sizi 2000 Blok Öteye Ve 300 Blok Kadar Yukarı Fırlatabilir.
...VİDEO BANA AİTTİR...
...VİDEO BANA AİTTİR...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Yasak değil. Kendine ait olmayan bilgileri link kısaltarak koymak yasak.Linki Kısaltmışsın Forumda Bu Tür Şeyler Yasak Bi Bitmediniz Lan !
Bir redstone dahisi değilsin. Affedersin ama git oyuncaklar ile oyna redstone sana göre değil...aktivatör ray tnt lerin çalışmasını sağladığı için öle düşünüp yaptım
Hakaret etmeye lüzum yok. Böyle bir şeyi bana senin gibi insanlar söyler, yaşın bir önemi yok. İnsanlar olduğundan olgun da davranabilir, olduğundan küçük de, Ancak buna nükleer bomba demek çok saçma. Eğer bunu paylaşacak kadar kendine güvendiysen çok çok daha iyilerinin yapılabileceğini de biliyor olmalısın...ben redstone dahisiyim demedim sen nası bi malsın
Hakaret etmedim. Önemli olan da bu. Atar yapıyorsun, olgun davranmıyorsun. Muhtemelen benden daha büyük birisin ancak 9 yaşında bir insanın beynine sahipsin (Sen kaşındınhadiya Affedersin ama git oyuncaklar ile oyna redstone sana göre değil... bu olgunca bir davranışmı