MineCraft Nükleer Bomba Yapımı MODSUZ

nedidin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Etrafı Fazla Yok Edemez Ama Sizi 2000 Blok Öteye Ve 300 Blok Kadar Yukarı Fırlatabilir.

...VİDEO BANA AİTTİR...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ciddi misin? Çok saçma, aktivatör ray olmadan bile yapılabilir. Birbirlerine çarpmaları yeter.

nedidin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aktivatör ray tnt lerin çalışmasını sağladığı için öle düşünüp yaptım

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ben redstone dahisiyim demedim sen nası bi malsın
Hakaret etmeye lüzum yok. Böyle bir şeyi bana senin gibi insanlar söyler, yaşın bir önemi yok. İnsanlar olduğundan olgun da davranabilir, olduğundan küçük de, Ancak buna nükleer bomba demek çok saçma. Eğer bunu paylaşacak kadar kendine güvendiysen çok çok daha iyilerinin yapılabileceğini de biliyor olmalısın...

nedidin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
hadiya Affedersin ama git oyuncaklar ile oyna redstone sana göre değil... bu olgunca bir davranışmı[DOUBLEPOST=1412684677,1412684608][/DOUBLEPOST]daha iyisini yapabilirdin deyip saygı gösterebilirdin

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
hadiya Affedersin ama git oyuncaklar ile oyna redstone sana göre değil... bu olgunca bir davranışmı
Hakaret etmedim. Önemli olan da bu. Atar yapıyorsun, olgun davranmıyorsun. Muhtemelen benden daha büyük birisin ancak 9 yaşında bir insanın beynine sahipsin (Sen kaşındın <_<)

nedidin

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bende hakaret etmedim[DOUBLEPOST=1412684800,1412684738][/DOUBLEPOST]ya tamam her nese özür dilerim fazla tepki vermiş gibiyim