Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bana sorarsanız burası yıllar önce Minecraft forumu olarak açıldıysa Minecraft forumu olarak devam etmelidir ama yönetim ekibi GTA gibi diğer oyunlarada yönelmiş bulunmakta. Bu iyi bir şey ancak dozunda iyi, yani sizin dediğiniz yöntem bana göre iyi bir yöntem olmayacaktır. @AdrianDav
Siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben bu forumun sadece minecrafta yönelmesine karşıyım. Günlük hayata dair konuların şuanki olduğundan daha ön plana çıkarılmasını istiyorum.
Merhaba, Size minecraft sunucularını örnek göstermek istiyorum siz bir sunucu açarsınız diyelim ki survival sunucusu olur daha sonradan üstüne skyblock ekleyip hub yaparsınız bu durumlarda skybloğu ne kadar tanıtırsanız tanıtın survival daha çok üyeye sahip olur bunun nedeni ise oyuncuların survivala bağlanmış olmasıdır survival olarak bildikleri sunucuda skybloğun olup olmaması onları pekte ilgilendirmez çünkü survival oynamayı severler umarım anlamışsınızdır. İyi forumlar !
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.