Minecraft pe 0.7.4 server aranır

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bildiğiniz minecraft pe server ama türk serveri varmı?[DOUBLEPOST=1378561992,1378560749][/DOUBLEPOST]Arkadaslar 20dk oldu hala bir türk sw bulamadım ;(

Dogac01

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türk serbere yok gibi ama benim pc kurulunca kurcam
Öyle açıcam demekle olsaydı belli bir para veriyorsun bildiğime göre hatta Wollark sağolsun açıcaz biz map felan hazır sadece okul işi dağıtıyor. :D

Tek Varlığım iPad Fifi Den Tapatalk Uygulaması ile Gönderildi.

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öyle açıcam demekle olsaydı belli bir para veriyorsun bildiğime göre hatta Wollark sağolsun açıcaz biz map felan hazır sadece okul işi dağıtıyor. :D

Pocketmine gibi değilmi ;( pocketmine gibi olsa keşke :(

Seeds:

Sent from my iPad using Tapatalk -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

yomukyok

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0

Açınca haber veririsin :) sw ye zıplıcam :D ilk giren kişi ben olursam şaşma :)

Sent from my iPad using Tapatalk -
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D boşver geliyo 0.8.0 az daha dayan o zaman doya doya atarsın survival 1 ay kaldı hatta 2 hafta

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.8.0 biraz zor gelir...

0.7.6 çıktı birde başımıza...
Minecraft PE Güncel haberlerini nerden takip ediyorsunuz ve resmi sitesi varmı rica etsem sitenin adresini atarmısınız bir zahmet?
Minecraft PE'ye güncelleme çıkarmaları iyi olmuş fırın bugu herkezin başını ağrıtıyor her gün oynarken başıma geliyor
işlenen maddeyi alırken tıklıyorum ve oyun kapanıyor (ios) daha birçok atma sebebi var birde sizin güncelleme konusuna ben devam edebilirmiyim eğer artık yazmıyorsanız kirlilik olmasın diye sordum varken boşuna güncelleme konusu açmayayım dedim ama devam etmiyorsanız ben yeni bir konu açacağım?