Hayır. Ve de geçmeyecek.Bu Pixel Art'ların modası geçmemiş miydi yahu?
Hadi Hayırlısı. Bekliyorum.Bak kıskandım ha ben de Pixel Art yapıcam yarın sabah, etiketlerim sizi![]()
Gölgelendirme yapınca öyle oldu evet. Smooth yapmadım o zaman kötü durur diye düşündüm.Over - 1'i yap helal olsun sanaYada Zero'yu yap ya da Mega Man'i yap işte ya Protoman Bass falan takıl kafana göre
Ama X'in renkleri biraz garip olmuş![]()
Zero'yu yapabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa 8-bit bir şey. Kolayca Minecraft'ta yapılabilirOver - 1'i yap helal olsun sanaYada Zero'yu yap ya da Mega Man'i yap işte ya Protoman Bass falan takıl kafana göre
Ama X'in renkleri biraz garip olmuş![]()
Ben de bir Pixel art yapıyordum şimdi bitti sayılır son rütuşları da yapıp paylaşırım.Gölgelendirme yapınca öyle oldu evet. Smooth yapmadım o zaman kötü durur diye düşündüm.
Zero'yu yapabilirim diye düşünüyorum nasıl olsa 8-bit bir şey. Kolayca Minecraft'ta yapılabilir![]()
Bekliyorum. Ben de Zero ile uğraşayım.Ben de bir Pixel art yapıyordum şimdi bitti sayılır son rütuşları da yapıp paylaşırım.
Benimde deneyesim geldiBen de bir Pixel art yapıyordum şimdi bitti sayılır son rütuşları da yapıp paylaşırım.