#Minecraft Pratik Bilgiler

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu arada elmas'ın ingilizcesini yanlış yazmışsın herhalde okunuşunu yazmışsın doğrusu diamond olucaktı. -_-

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Güzel rehber %95 ini biliyordum ama :

-Tavukların çiftleşme olayını

-Kazan olayını

Ayrıca neden daymınd yazdın onu yerine diamond yada elmas yazabilirdin.

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi zırh sıralaması "deri<altın <zincir<demir<daymınd
Altın ve Elmas madeni eritildiğinde en çok exp veren şey dir.
Bu iki madde yanlış olmuş düzeltirsen sevinirim öncelikle zincir ve altın zırhları giyin ve durumunuza bakın (survivalda) zırh göstergeleri eşittir.
F3 + H'ye basarsanızda altın ve zincir seti karşılaştırırsanız dayanıkları zincirin daha fazladır. Bu durumda birinci maddeyi şöyle düzeltebilirsin :
En iyi zırh sıralaması ''deri<altın=zincir<demir<elmas
Altın ve zincir zırhlar birbirine eşittir eğer koruma açısından diyorsan fakat dayanıklık açısından diyorsan eşit değildir . Zincir ağır basar.
Altın eritilebilir fakat elmas madeni eritilemez Silk Touch (İpeksi dokunuş) ile alınsa bile eritilemez. Gamemode da yine eritilemez.
Eritilmesi teklif dahi edilemez :D

enescrafter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
En iyi zırh sıralaması "deri<altın <zincir<demir<daymınd
Altın ve Elmas madeni eritildiğinde en çok exp veren şey dir.
Bu iki madde yanlış olmuş düzeltirsen sevinirim öncelikle zincir ve altın zırhları giyin ve durumunuza bakın (survivalda) zırh göstergeleri eşittir.
F3 + H'ye basarsanızda altın ve zincir seti karşılaştırırsanız dayanıkları zincirin daha fazladır. Bu durumda birinci maddeyi şöyle düzeltebilirsin :
En iyi zırh sıralaması ''deri<altın=zincir<demir<elmas
Altın ve zincir zırhlar birbirine eşittir eğer koruma açısından diyorsan fakat dayanıklık açısından diyorsan eşit değildir . Zincir ağır basar.
Altın eritilebilir fakat elmas madeni eritilemez Silk Touch (İpeksi dokunuş) ile alınsa bile eritilemez. Gamemode da yine eritilemez.
Eritilmesi teklif dahi edilemez :D

Zırhlarda zincir bacaklığın koruması altına göre yarım puan çoktur bu yüzden öyle yazdım kanıtı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Elmas eritilmez demişsin de onu şakasınamı dedin bn eritiyorumda[DOUBLEPOST=1398934047,1398879691][/DOUBLEPOST]hem de en iyi dediğim için dayanıklılık açısındada zincir zırh altın zırha göre daha iyi bu yüzden zincir daha iyi oluyor

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zırhlarda zincir bacaklığın koruması altına göre yarım puan çoktur bu yüzden öyle yazdım kanıtı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Elmas eritilmez demişsin de onu şakasınamı dedin bn eritiyorumda[DOUBLEPOST=1398934047,1398879691][/DOUBLEPOST]hem de en iyi dediğim için dayanıklılık açısındada zincir zırh altın zırha göre daha iyi bu yüzden zincir daha iyi oluyor
Elmasın eritildiğini şu güne kadar hiç görmedim.

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Her konunuza
✔ <-- işaretini koyuyorsunuz silmez ve bu huyunuzdan vaz geçmez iseniz ban yiyebilirsiniz.