MineCraft Premium Account *******.com

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hee qmq o kadar alan kişide boşuna 50 tl verdi mojangda zaten bu bedava premium olayını durdurmak için bir şey yapmıyor

ziya1999

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hiç böyle ucuz premium olayina girip riske atmayın para vermeyi göze alıyorsanız 19.95€ verip geçin. Aksi takdirde Mojang affetmez.

Storm_Spirit

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Hee qmq o kadar alan kişide boşuna 50 tl verdi mojangda zaten bu bedava premium olayını durdurmak için bir şey yapmıyor
Butun Hesaplarımız Çalışmaktadır Ayrıca Hesaplarda Bir Problem Olursa Yenisi Veriyoruz Minecraft Beta Ücretlerini Unutmadan Eleştri yapın lütfen Hikaye Yazıp İnanmayın.

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Butun Hesaplarımız Çalışmaktadır Ayrıca Hesaplarda Bir Problem Olursa Yenisi Veriyoruz Minecraft Beta Ücretlerini Unutmadan Eleştri yapın lütfen Hikaye Yazıp İnanmayın.
Peki..bir soru soracağım. Bu premium hesapları nerden buluyorsunuz,satın alıyorsanız parayı nerden buluyorsunuz.Kimse babasının hayrına iş yapmaz.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
1.oyunların resmi sitesi dışında site paylaşımı yasak.
2.ücretli içerik vaad eden linklerde yasak
3.başkasından çalıp satmaya utanmıyomusunuz ya. Kul hakkına girin o çalarak kazandığınız paralar ahirette sizi yılan olup soksun emi. (burda hiçbir tehdit yapmıyorum olacakları söylüyorum sadece)

Storm_Spirit

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
sormasan çok daha iyi olur satın alıyoruz der belki kandırıyordur.
Geçiştirmelere Göndermelere Hiç Gerek Yok Elimde 120 minecraft hesabı var ve bir işime yaramyorlar. betadan beri sahip olduklarımda var aralarında web sitemde detaylı bilgi mevcut ben kimseyi kazıklamıyorum. Fiyatı Düşük Tutmamın Sebebide Stok.