Minecraft Premium Çekilişi(GİFT CODE OLARAK VERİLECEKTİR)

Anime izlediğiniz için Anime isimli serverda oynar mıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    5

slhtn34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunbaz'dan Merhaba MinecraftTürk Ailesi :)
Minecraft Premium Çekilişi yapmaya karar verdik, fazla lafı uzatmak istemiyorum videomuzda açıkladık (kusura bakmayın hasta olduğum için biraz sesim kötü çıktı)

Buyrun videomuz efenim :)

not: Yakında açılcak olan AnimeCraft'a 3 tane admin almayı düşünüyoruz çekilişe katılanlara özel bir daha çekiliş yapcaz minecraft server kodlarıyla aranız iyiyse lütfen bizle iletişme geçin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Aklınıza bir soru takılırsa;
[email protected]

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Video sana mi ait
2.Konunuzu tasidim Minecraft Tv de cekilisinize devam edebilirsiniz.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konunuzu kurallar geregi tasidim lakin genel sohbet kafe bolumune bir konu daha acabilir, kanalinizla baglantili bir video koymaksizin kanal linki verebilir bu konunun linkini yeni konunuzda paylasarak daha fazla uyemizin dikkatini cekebilirsiniz. (Gecmis olsun) iyi forumlar…

slhtn34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konunuzu kurallar geregi tasidim lakin genel sohbet kafe bolumune bir konu daha acabilir, kanalinizla baglantili bir video koymaksizin kanal linki verebilir bu konunun linkini yeni konunuzda paylasarak daha fazla uyemizin dikkatini cekebilirsiniz. (Gecmis olsun) iyi forumlar…
ilginiz için teşekkür ederiim :) forumlarla pek aram olmadığı için böyle oldu bundan sonra dikkat ederim. BOL ELMASLAR :notch:[DOUBLEPOST=1384271475,1384270256][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1384272344][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1384272379][/DOUBLEPOST]

slhtn34

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin arıyomuşsunuz Minecraft server komutlarını biliyorum Pluginlerle de aram iyi :)
özelden ulaş bana :)[DOUBLEPOST=1384360174,1384360042][/DOUBLEPOST]konumuz hala günceldir++[DOUBLEPOST=1384362868][/DOUBLEPOST]güncel++[DOUBLEPOST=1384583798][/DOUBLEPOST]güncel+++[DOUBLEPOST=1384605928][/DOUBLEPOST]güncel12112