dragonx_76
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Silindi!
Moderatör tarafından düzenlendi:
Lan Olm İnanmazsan İnanma Güvenilir Bir Site Oyun Satma Şİrketii Facedeki Yorumlara Bakabilirsinn !!!!!!!!!!!!:lav:[DOUBLEPOST=1405957487,1405957050][/DOUBLEPOST]Bende İnanmıyordum Yorumları Ve Arkadaşımın Aldıktan Sonra İnandım + Bende Çok eskinden Bunlarla Uğraşırdım Hepsi Yalandı Ama bu gerçekYeter artık!!Bu nedir ya ''SidiKeySpot bedava minecıraft dağıtıyor!''.Bunlara inanıcak kadar saf mısınız?!
Düşün bi...Neden adam size siteye girdiğniz için oyun versin bedavaya?Lan Olm İnanmazsan İnanma Güvenilir Bir Site Oyun Satma Şİrketii Facedeki Yorumlara Bakabilirsinn !!!!!!!!!!!!:lav:[DOUBLEPOST=1405957487,1405957050][/DOUBLEPOST]Bende İnanmıyordum Yorumları Ve Arkadaşımın Aldıktan Sonra İnandım + Bende Çok eskinden Bunlarla Uğraşırdım Hepsi Yalandı Ama bu gerçek
Adam Çok Kaliteli Bi Oyun Satma Şirketii Tıkladık Die Vermio Adam Sayfasının Tanıtımını Yapmak İÇin Böyle Bir Kampanya Kulandıı Facede Bakabilrsin CdKeyspot yaz !Düşün bi...Neden adam size siteye girdiğniz için oyun versin bedavaya?
https://forum.gamer.com.tr/konu/cdk...n-kanıtları-paylaşıyorum.212232/#post-1088382Adam Çok Kaliteli Bi Oyun Satma Şirketii Tıkladık Die Vermio Adam Sayfasının Tanıtımını Yapmak İÇin Böyle Bir Kampanya Kulandıı Facede Bakabilrsin CdKeyspot yaz !