Minecraft rehber lazım!!!

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecrafta yeni başladım pek bilmiyorum acemiyim serverlerde hep dalga geçiolar benle :D
Oynamayı bilmiyorum diye benim minecraftı baştan sonra öğrenmem lazım herşeyini bana ayrıntılı minecraftın herşeyini öğreten güzel bir rehber verebilirmisiniz oyunu öğrenmem lazım

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saolun daha ayrıntılı rehberler varmı kızıltaş nasıl yapılıyor onu hiç bilmiyorum hayvan evcilleştirmeyi çiftleştirmeyidr bilmiyorum
Böyle rehberleri bilen link atsın

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
butür seyleri videolarda izleyerek ögrenirsin kiziltas bir madendir derinlerde bulunan bir maden
kurt evcillestirme kemik vererek yaparsin kedi balikla ama zor kardan adam 2 karblogu koy üst üste en üstede balkabagi koy olur 4demir ve 1 bal kabagndanda 1 iron golem olur seni korur kardan adam ve iron golem
youtube gir minecraft yaz yaninada neyi ögrenmek istersen yaz cikar

Silin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bence en iyi öğrenme yolu kendi istediğin şeyleri yapmak ve onları yapmak için araştırma yapmak, oyunu survival yapmak,bu forumda güzelce takılmak,takıldığın sorunları araştırıp öğrenmek. 1 ayda öğrendim oyunu. Rehberler olduğunu daha iki gün önce öğrendim :bored: Kendi başına bir yere gelmek daha iyi bence öbür türlü ezber gibi bir şey yapıyosun bence. Tabi craftları ezberle yada modunu indir kur lazım olursa oyunda açar bakarsın.

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ama zor iş oyun zor craftları az biliorum rehber olsa daha iyi tek başına daha zor