Zaedeus21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Zaedeus Games ten hepinize merhaba arkadaşlar !
Bu konuda sizlerle Sonoyuncuda yaşadığım Minecraft Rush maceralarımı paylaşacağım.
İşte Videolar ! Abone Olursanız Sevinirim. Zaedeus Games youtube.com/user/ZaedeusGameChannel

Son düzenleme:

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konudaki Son Resimden Kanalın Kalitesi Anlaşılıyor...

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Sende Diğerleri Gibi "Pragemand Çekilüşü" yapıcanmı?

Zaedeus21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yeterince,düşük kalite düşük bir çekim.
Anlıyorum kardeşim haklısın bu videolar öyle ama ama kanalımda HD videolar bile var kullandığım düzenleme programını değiştirdim değiştirmez olaydım :([DOUBLEPOST=1424456929,1424456810][/DOUBLEPOST]
Yazılar Textcraft...Başka Bir Şey Dememe Gerek Var mı?
Kardeşim tamam kanalı beğenmedim anladım ama şunu bilki Minecraft temalı bir video olduğu için en uygun Font textcraft oldu yazı tipini değiştremeyecek kadar aciz değilim :)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
İzlerken bayıldım
Böyle saçma yorumlar yapcağınıza gidersiniz adam gibi eksiklerini söylersiniz yapması gerekenleri söylersiniz zaten yaptığın post kasmaya giriyor
He bide allah bilir sadece yorumlara dayanarak bu yorumu yazmışsındır burada sadece sana yazmıyorum bunun gibi gereksiz mesaj yazan diğer kişilerede söylüyorum bu arada kanal hakkında bence daha sık video yollamalısın

Zaedeus21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İzlerken bayıldım
Bu forumda ne kadar gereksiz insan var ya arkadaşım beğenmediysen çık git konudan sadece yorumlarınızı almak için paylaştım bu arada söyliyim Minecraft Tv bölümündeyiz benimki gibi birçok videoya rastlayabilirsin.Kimse adam gibi açıklarımı söylemeden herkes birbirini kötülüyor

Zaedeus21

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Hop hop yavas ol biraz terbiyenizi takının, yorum yapmak herkezin hakkı sadece iyi yorum yapın kötü yorum yapanlar çıksın gitsin ne oluyor?
Suan hiç biriyle dalasa girme havasında değilim lütfen elestiride bulundum sizde bulunun ama hakaret etmeyin..
Bu konunun paylaşımcısı benim ve videoların sahibi olarak söylüyorum. " İzlerken bayıldım" gibi bir cümle eleştiri cümlesi değl burda dediğini çarptırma yazdığın cümle aşağılama ve küçümseme amacıyla yazılmıştır görünkü kalitesi veya konuşma tarzımı eleştireceksen diğer kullanıcılar gibi yap. Sende cümlelerine biraz dikkat et.Tarzın hiç hoşuma gitmedi