Minecraft Sadakat Büyüsü Ne İşe Yarar?

ErhanERT

www.Rabisu.com
Emektar Üye
Mesajlar
458
En iyi cevaplar
57
Beğeniler
426
Puanları
2,640
Ruh hali
122716

122624
122625



Minecraft Sadakat Büyüsü Ne İşe Yarar ?
Merhaba, bu konumda sizlere minecraft'a 1.13 sürümü ile gelen loyalty (sadakat) büyüsü hakkında bilgiler vericem. Eksiklerim olabilir, eğer eksiklerimi bildirirseniz düzeltmeye çalışırım.

Sadakat büyüsü, Su Güncellemesi'nde (Java Sürümü 1.13) bulunabilecek ve trident'e eklenebilecek yeni bir büyüdür. Bu büyü ile, trident'iniz bir mızrak gibi atıldığında otomatik olarak size geri dönecektir.

Sadakat büyüsünü, büyüleyici bir masa veya örs kullanarak herhangi bir basamaklara ekleyebilirsiniz. Ardından büyülü tridenti düşmanlarınıza atın ve her seferinde geri dönüşünü izleyin.

Sadakat büyüsü için maksimum seviye Seviye 3'tür. Bu, Sadakat III'e kadar bir trident'i büyüleyebileceğiniz anlamına gelir. Seviye ne kadar yüksek olursa, tridentiniz o kadar hızlı geri döner.

Büyülü Trident'i Tutun Sadakat büyüsü ile büyülenmiş bir tridentiniz olduğunda, büyülü tridenti elinizde tutmanız ve tridenti bir yay gibi hedeflemeniz gerekir.

Şimdi zıpkından bir ok atar gibi trident'ini at.

Trident hedefinize ulaştığında, Sadakat büyüsü trident'inizin ucunda bir ip yaratacaktır. Bu ip kullanılarak trident, hotbar'ınıza geri çekiliyormuş gibi görünecektir.

Döndükten sonra, trident ilk boş yuvadaki hotbar'ınızda tekrar belirecektir (not: bu, atılmadan önce trident'in bulunduğu yuva olmayabilir). Sadakat büyüsü ne kadar yüksek olursa, tridentiniz o kadar hızlı geri döner.

Not:
Sadakat ile büyülenmiş bir trident atıldığında ve herhangi bir blok ya da varlık ile temas ettiğinde, attığı oyuncuya bir süre sonra geri döner. Yüksek büyü, geri dönüş süresini azaltır. Tridenti Boşluğa atmak tridenti etkili bir şekilde yok eder; hiçbir zaman geri dönmeyecek çünkü hiçbir bloğa veya varlığa isabet etmiyor.

Tebrikler, Minecraft’taki sadakat büyüsü hakkında her şeyi öğrendiniz. Şimdi oyuna girip bu bilgiler ile tridentinizi kullanın.
Trident = Üç uçlu mızrak

Bir sonraki konuda görüşmek üzere.
 


Son düzenleme:

Üst