Minecraft Save Dosyasını Sildi ACİL !!!!

UMTKLNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben kendimce bir seri çekiyordum ...
4. videomu çektim bitirdim tam frapsı kapattım minecraft kendini kapattı ve oyuna girdim save dosyası gözükmüyordu. Save dosyası .minecraft ta duruyordu fakat level.dat 'ın içi bomboştu. Serim :

Lütfen yardım edin o kadar world editsiz kazdım ettim :(

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Recuva adında bir program vardı (priform şirketinin CCleanner'i yapan firma) o silinen öğeleri geri getiriyordu ama seninki windows bug'u olmuş geri dönüşüm kutuluk işi de yok yine de acilse denemeni tavsiye ederim işte böyle durumlar için sık sık sistem geri yükleme noktası oluşturman lazım :)

UMTKLNC

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Recuva adında bir program vardı (priform şirketinin CCleanner'i yapan firma) o silinen öğeleri geri getiriyordu ama seninki windows bug'u olmuş geri dönüşüm kutuluk işi de yok yine de acilse denemeni tavsiye ederim işte böyle durumlar için sık sık sistem geri yükleme noktası oluşturman lazım :)
yani ne yapmalıyım ?

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
sistemini geri al saçma sapan programlara gerek yok
O zaman windows'un ilk yüklendiği zamana döner minecraft bile yüklü olmaz.
Dediğim gibi sistem geri yükleme noktası oluştursaydı geri alabilirdi.

Ya yani kısacası geçmiş olsun.
Sistem geri yükleme yaz başlattan arama yap kurtarmaya gir bi tarihlere bak en yakın tarih hangisi eğer çok geriyse zaten windows'un ilk yüklenişinde oluşturduğu sistem geri yükleme noktasıdır ilk haline dönderirsin bilgisayarı java bile yüklü olmaz bırak minecraft'ın save dosyasını.

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
o.O biraz fazla abartmıyormusun tarihleri seçerek geriye alabilir sistem geri yükleme noktasına ihtiyacı yok win7 kullanıyorsa ayrı mesele...

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
o.O biraz fazla abartmıyormusun tarihleri seçerek geriye alabilir sistem geri yükleme noktasına ihtiyacı yok win7 kullanıyorsa ayrı mesele...
Çoğu zaten win7 kullanıyor o yüzden sormuyorum bile :D
Ama o hangi işletim sistemi ya tarihleri seçip geri aldığı :D

Neliel

Marangoz
En iyi cevaplar
0
xp servicepack2-3 te tarihi seçer ve geri alabilir sanırım en çok 1-2 ay öncesine alınabiliyor

Eren İldem

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bendede bu sorun var mod yukledım oynadım kapatınca save dosyası gozukmuyor ama .minecraft ıcınde var bu sadece pc donunca veya gorev yonetıcısınden kapatınca oluor.