Minecraft Server Ortağı arıyorum

FurkanBey3429

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alınacak Yetkililer
  1. Ortak
Sunucu IP Adresi
yok
arkadaşlar hayırlı akşamlar, ben yaklaşık uzun zamandır minecraft oynuyordum fakat 2 3 senedir bıraktım . Hayatımda çok plugin yaptım,çok skript yaptım fakat 2-3 yıl bakmadığın birşeyi unutursun tabi şimdi bende hiçbiri kalmadı. Ben net ve ciddi bir insanım , canım minecraft server açmak istedi ve kendime ortak arıyorum. Maddiyatı ben karşılamayı düşünüyorum ,bana sadece serveri geliştirip , büyütecek birisi lazım fakat vaktimi boşa çalacak insanlarla iş yapmam emin olun, internetten bulduğu hazır paketleri yükleyecekseniz hiç yeltenmeyin. Ciddi profesyonel insanlar arıyorum , benim demirim sağlam fakat paslı o pası sökebilirsem bende bu işi yüklenebilirim rahatlıkla. Sadece aklınızda varsa konuşalım. Yaşım 20, Amacım, para kazanmak için değil de eğlenip , minecraft seven arkadaşlarların oynayabileceği bir platform yaratmak. Lütfen ciddi arkadaşlar ulaşsın , teşekkürler

Discord: FurkanBey#6036
Telefon: 05374734043

ViaBilişim

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
piyasanın altında ucuz ve kaliteli bir vds arıyorsanız bizim ile iletişime geçebilirsiniz.
Eğer projeniz büyür ise sizlere sponsor olmak isteriz.

Kaan''#0744

Kuzeyyy

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Merhaba
Furkan Bey Acik Konusmak Gerekirse Uzun Suredir Sunucu Isletme Veya Yonetmeyi Dusunuyordum. Fakat
Benim Maddi Durumum O Kadarda Ic Acici Degil. Ve Sizinle Calismak Beni Mutlu Eder. Cevabinizi Bekliyorum.
Discord: Mikaraun#6218