ottomanred
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Yakın Zamanda Sadece Minecraft Satan Bir Sunucu Açacağım Para ve İp'ler her şey Hazır.Sadece Site Tasarımı ve Minecraft Web Control Panel Çalışmalarımız Devam Etmektedir.
Bu Konuyu Kimlerin Almak İstediği ve Alamadığını Görmek İçin Açtım.
-> Mobil Ödeme Sistemi Bulunmaktadır.
-> Bankamatik İle Ödeme Sistemi Bulunmaktadır.[Ziraat Bankası , DenizBank ve VakıfBank]
*** Açacağım Sunucunun Özelliklerini Geçelim ;
*-> %100 Türkçe Web Control Panel (Panel Fotoğrafları Yakında [Tamamlanınca]!)
*-> Sorunsuz Pluginler
*-> Kolay , Normal , Zor Oyun Seçeneği
[Bunu Siz Seçeneksiniz Biz Kuracağız Kolay Seçerseniz Kolay Oyun İçin Pluginler ve Ayarlar Yapılır.]
*-> 7/24 Teknik Destek
*-> Ücretsiz Çağrı Hattı !
*-> Siteden Panel Şifresi Değişebilme !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunların Hiçbiri Hayal Değil , Hepsini Yaptık Herkezin Bir Minecraft Serveri Olsun Diye !! İlk Başta Belirtmek İsterim Kar Amacı Gütmemekteyiz Sadece Zevkine Yapmaktayız.Hiçbir Para Kazanmıyorum Sizin Verdiğiniz Paraları Harcadığımız Masraflara Gideceğine Emin Olun.!
Paketler ;
Paket 1 :
Ram (Bellek) : 1024 MB
SabitDisk (HDD) : 25 GB
İşlemci (Cpu) : 2300 Mhz
Trafik : Sınırsız !
İp Adresi : 1 Adet
Server Kapasitesi : 30 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 35 TL /Ay
Paket 2 :
Ram (Bellek) : 2048 MB
SabitDisk (HDD) : 30 GB
İşlemci (Cpu) : 2500 Mhz
Server Kapasitesi : 60 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 50 TL /Ay
Paket 3 :
Ram (Bellek) : 3072 MB
SabitDisk (HDD) : 50 GB
İşlemci (Cpu) : 2800 Mhz
Server Kapasitesi : 80 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 60 TL /Ay
Dediğim Gibi Toplasanız 1-2 TL Anca Kazanıyorum.Serveri Kiralıyan Kişilerde İlerde Fiyat Arttırışı Olmayacaktır.24 Saat İçinde Sorun Yaşarsanız Paranız İade Edilecektir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Açacağım Sunucu Böyle Olacak Arkadaşlar Bu Yazılar Alıntı Değildir Hepsini Elimle Kendim Yazdım.4 , 8 , 12 GB Paketleri İlerde Ekliyeceğim.İlerliyen Zamanlarda İşler Büyürse Eklemeyi Düşündüm.Çünkü 4 , 8 , 12 GB'lar Biraz Tuzlu Olabilir.
Ayrıca Mobil Ödeme Sistemi Anlaşacağımız Yere Göre Değişebilir Yani 30 TL Ye Aldığınız Paket 1 Mobil Ödeme İle +5 veya + 10 TL Olabilir.Bu Durum Bizden Değil Anlaştığımız Firmadan Kaynaklanmaktadır.Ama şu an Belirli Değil O Yüzden Kesin Değil.
Bu Konuyu Kimlerin Almak İstediği ve Alamadığını Görmek İçin Açtım.
-> Mobil Ödeme Sistemi Bulunmaktadır.
-> Bankamatik İle Ödeme Sistemi Bulunmaktadır.[Ziraat Bankası , DenizBank ve VakıfBank]
*** Açacağım Sunucunun Özelliklerini Geçelim ;
*-> %100 Türkçe Web Control Panel (Panel Fotoğrafları Yakında [Tamamlanınca]!)
*-> Sorunsuz Pluginler
*-> Kolay , Normal , Zor Oyun Seçeneği
[Bunu Siz Seçeneksiniz Biz Kuracağız Kolay Seçerseniz Kolay Oyun İçin Pluginler ve Ayarlar Yapılır.]
*-> 7/24 Teknik Destek
*-> Ücretsiz Çağrı Hattı !
*-> Siteden Panel Şifresi Değişebilme !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bunların Hiçbiri Hayal Değil , Hepsini Yaptık Herkezin Bir Minecraft Serveri Olsun Diye !! İlk Başta Belirtmek İsterim Kar Amacı Gütmemekteyiz Sadece Zevkine Yapmaktayız.Hiçbir Para Kazanmıyorum Sizin Verdiğiniz Paraları Harcadığımız Masraflara Gideceğine Emin Olun.!
Paketler ;
Paket 1 :
Ram (Bellek) : 1024 MB
SabitDisk (HDD) : 25 GB
İşlemci (Cpu) : 2300 Mhz
Server Kapasitesi : 30 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 35 TL /Ay
Paket 2 :
Ram (Bellek) : 2048 MB
SabitDisk (HDD) : 30 GB
İşlemci (Cpu) : 2500 Mhz
Server Kapasitesi : 60 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 50 TL /Ay
Paket 3 :
Ram (Bellek) : 3072 MB
SabitDisk (HDD) : 50 GB
İşlemci (Cpu) : 2800 Mhz
Server Kapasitesi : 80 Kişi [Önerilen][İstenildiğinde Arttırılabilinir.]
Fiyat : 60 TL /Ay
Dediğim Gibi Toplasanız 1-2 TL Anca Kazanıyorum.Serveri Kiralıyan Kişilerde İlerde Fiyat Arttırışı Olmayacaktır.24 Saat İçinde Sorun Yaşarsanız Paranız İade Edilecektir.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Açacağım Sunucu Böyle Olacak Arkadaşlar Bu Yazılar Alıntı Değildir Hepsini Elimle Kendim Yazdım.4 , 8 , 12 GB Paketleri İlerde Ekliyeceğim.İlerliyen Zamanlarda İşler Büyürse Eklemeyi Düşündüm.Çünkü 4 , 8 , 12 GB'lar Biraz Tuzlu Olabilir.
Ayrıca Mobil Ödeme Sistemi Anlaşacağımız Yere Göre Değişebilir Yani 30 TL Ye Aldığınız Paket 1 Mobil Ödeme İle +5 veya + 10 TL Olabilir.Bu Durum Bizden Değil Anlaştığımız Firmadan Kaynaklanmaktadır.Ama şu an Belirli Değil O Yüzden Kesin Değil.