Minecraft Server Sitesi Yaptırılacak!

• Konuyu başlatan MinecraftPanelim
  • Başlangıç tarihi
M

MinecraftPanelim

Ziyaretçi
Minecraft sunucumuz için site tasarımı yaptırılacaktır. Göze hoş durması zorunludur. Ayrıca site içi kayıt ve otomatik VIP sistemine uygun bir tasarım olmak zorundadır. Otomatik VIP ve kayıt olma sistemi tarafımdan yapılacaktır. Tasarımın buna uygun olması durumunda sorun oluşmayacaktır. Bu şekilde bir temayı sıfırdan kodlayabilecek olanlar için teklifimiz 200 TL'dir. Eğer internetten hazır ise (hiçbir Türk serverinde kullanılmayan bir tema olursa geçerlidir) Türkçe'ye çevrilmesi, tüm ayarlarının yapılması karşılığında (göze hitap etmeli) 50 TL teklifimiz bulunmaktadır. Sıfır yapılacak temaya örnek olarak sonoyuncu.com'u, göze hitap açısından da sonturk.net'i -örneğin bu sitedeki tema alıntı ancak çok güzel bir şekilde editlenmiş- örnek olarak gösterebilirim. Detaylı görüşmek için özel mesaj atabilirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler.

Zopir101

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yok ya git de kendin yap.

edit:adam zenginmiş :D

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende öyle para olcaktı ha :(

Son düzenleme:
M

MinecraftPanelim

Ziyaretçi
Daha küçük olduğunuz için sizi terslemek istemiyorum ancak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen.

****************.com

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha küçük olduğunuz için sizi terslemek istemiyorum ancak saçma yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen.

****************.com
Kodlama dilleri öğreniyorum ama daha çok acemiyim. Şu an gelişimiş olmak isterdim demeye çalıştım.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Sade bir şey yaparım fakat fazla abartılı bekleme yaptığım tasarımlardan biri http://karahanbuhan79.esy.es/
Ödeme nasıl olacak biraz bilgi verirsen herkes için hoş olur.