Minecraft Server Tanıtım Sitesi

SessionID

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Arkadaşlar sitemizde Minecraft serverlarınızı tanıtabilrsiniz -ki Minecraft server sahipleri bu yolla serverlarına kullanıcı çekebilirler- Daha açılmamızın 2. günü dolmadı ve günlük 90 kişi sitemize giriyor! İleride çok büyük bir site olacağımıza garanti verebilirim. Demem o ki erkenden serverlarının tanıtımını yapanlar ileride kazanacak :)
Site adresi: Home - Minecraft Server

Mellthorn

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Günlük güncel tutmaniz lazim. Böyle bir site zaten var ama listelerindeki tüm serverlar zaten kapanmis veya cökmüs.

Basarilar dilerim yinede dedigim gibi hep güncellemeniz lazim listeyi.

SessionID

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Günlük güncel tutmaniz lazim. Böyle bir site zaten var ama listelerindeki tüm serverlar zaten kapanmis veya cökmüs.

Basarilar dilerim yinede dedigim gibi hep güncellemeniz lazim listeyi.
Sağolasın elimden geldiğince güncel tutacağım zaten :) Ama serverlarını ekleyecek olanlar server sahipleri sonuçta. Ben elimden geldiğince kapalı olan serverları sileceğim.

Mellthorn

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Evet önemli olanda o zaten. Offline olanlar listeden cikarsa yeter zaten. Cünkü cidden o dedigim siteden 5 tane listedeki serveri eklemistim ve sonucta acilmayinca insan bi bozuluyor :D. Ama Baya tutar yani. Öyle birsey olursa sadece tek tikla bütün uygun serverlari görebiliyoruz. Tekrar basarilar dilerim arkadasim.

SessionID

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu güncel diyelim. Server sahipleri gerçekten serverınızı eklerseniz bir şey kaybetmezsiniz. Sizin de yardımınıza ihtiyacım var bu yolda.

merty77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
herkesi bekleriz 178.20.227.152 hunger games full herkesi beklerim gelmeyen kalmasin süper server 0 lag var inanmıyom diosanuz gelin gözünüzle görün.

merty77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
178.20.227.152 güzel harbiden ben bile ilk girdigimde oha çekmistim :D