Minecraft Serveri Açık Bırakmak Nolur Yardım

gesma12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Minecraft Serverim Bukkit Ve Geceleri Bilgisayarımı Kapatıyorum Ve Serverde Kapanmış OLuyor Bilgisyarım Kapalıyken Serveri Açık Bırakma Olmuyor mu Güç Seçeneklerinden
Hazırda Beklet Yaptım Ama Anlamadım
Windowns7 yim

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Öyle bir şey İçin VPS Sunucu Alıp Aylık Ücret Ödemen Gerekiyor Eğer Öyle Olsaydı Hosting Şirketleri Buralardan Göçüp Giderdi :p

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
:( üzücüüü :( bunu bilmemen ciddenn üzücü :(
2 seçenek var:
1.(bunu öneririm. Ki bunu yapacaksan gaming pc,sabit ip, 2 tane fan da öneririm.) Bilgisayarını günde 24 saat açık tutmak zorundasın. Ama fan kullanmayı sakın unutma. Yoksa bilgisayarın yanar.
2. Bazı hosting şirketleri var, devasa bilgisayarlar ile müşterilerine sunucu kiralama hizmeti sunuyorlar. Bu şirketlerden bir tanesinden sunucu kiralayabilirsin. Özelliklerini kendin seçebilirsin.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Sunucunun 7/24 açık kalmasını istiyorsan o sunucu 7/24 açık kalmalı.
(Kısa cevabım op)
Bilgisayar kapandığında sunucu da otomatik kapanmaktadır. Hazır moduna aldığınızda ise bilgisayar %90 kapanmaktadır. Bundan dolayı sunucu açık kalmaz.

Ancak bilgisayarı 7/24 açık tutan hostingler var. Sunucuyu o bilgisayarlara taşırsan bir sorun çıkmaz.

Lapynours

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Git bir hosting al yada git axitr,nitrado gibi oyun server satan sitelerden minecraft server al yoksa Bilgisayarın BUM