ByVandetta
BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar . Bugün Sizlere Shader Mod Nasıl Kurulur? Sorusunu Cevapladım.
İlk Önce:
Bu siteye giriyoruz ve altlara iniyoruz.
Altlarda şu Yazı Çıkacak:
Buradan Sisteminize En Uygun Olanı Seçiniz. Ben Normalde Standart Ama Göstermelik İçin Lite kullanacağım.Siz istediğinize tıklayın,ben liteye tıklıyorum.
Ardından bu ekran gelecek:
Bu Ekran Gelince, 5 saniye bekleyin ve ardından sağ üstte olan Reklamı Geç yazısına tıklayın.
Ardından Bu Ekran Gelecek:
Daha Sonra Download yazısına tıklayarak indiriyoruz . İndikten sonra hiç ellemeyin.
Windows Logosu Tuşu + R tuşu nu açın.
Çıkan yere %appdata% yazın
.minecraft'a gelin
Ardından shaderpacks adlı yeni klasör oluşturun:
Oluşturduktan sonra ise, .rar uzantılı dosyayı bu klasöre atınız.
Ardından ;
Minecraft Launcher
Edit Profile (Sol Altta)
Use Version: Release 1.7.2 Forge .....
Yapınız. Teşekkürler
ÖNEMLİ NOT!: Shaders'i kapatıp açmak için oyun içinde ;
Ayarlar
Shaders..
Ardından ise ;
(none) ye tıklayın.
Açmak için ise;
Yine ayarlardan shaders.. 'e girip;
shadersin ismine tıklayın. bkz: SEUS LİTE
Oyundan Görüntü:
Modun Amacı: Oyunun grafiklerini sevmeyenler, azıcık gerçekçi olsun diyenler var. Tabi çoğusu texture pack kullanarak bunu düzeltmiştir. Ama hala sade diyenler vardır kullansalar bile texture pack'i. Bu mod ise, oyunun grafiklerini, eğlencesini ve gerçekçiliğini anlatmak için yapılmıştır. Gayet şık. Oyunu bence texture packten bile gerçekçi yapıyor. Oyundan daha zevk alıyorsunuz. Hatta bize texture pack ile bile bu modu kullanabilme imkânı sağlıyolar.
İlk Önce:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Bu siteye giriyoruz ve altlara iniyoruz.
Altlarda şu Yazı Çıkacak:

Buradan Sisteminize En Uygun Olanı Seçiniz. Ben Normalde Standart Ama Göstermelik İçin Lite kullanacağım.Siz istediğinize tıklayın,ben liteye tıklıyorum.
Ardından bu ekran gelecek:

Bu Ekran Gelince, 5 saniye bekleyin ve ardından sağ üstte olan Reklamı Geç yazısına tıklayın.
Ardından Bu Ekran Gelecek:

Daha Sonra Download yazısına tıklayarak indiriyoruz . İndikten sonra hiç ellemeyin.
Windows Logosu Tuşu + R tuşu nu açın.
Çıkan yere %appdata% yazın
.minecraft'a gelin
Ardından shaderpacks adlı yeni klasör oluşturun:

Oluşturduktan sonra ise, .rar uzantılı dosyayı bu klasöre atınız.
Ardından ;
Minecraft Launcher
Edit Profile (Sol Altta)
Use Version: Release 1.7.2 Forge .....
Yapınız. Teşekkürler

ÖNEMLİ NOT!: Shaders'i kapatıp açmak için oyun içinde ;
Ayarlar
Shaders..
Ardından ise ;
(none) ye tıklayın.
Açmak için ise;
Yine ayarlardan shaders.. 'e girip;
shadersin ismine tıklayın. bkz: SEUS LİTE
Oyundan Görüntü:

Modun Amacı: Oyunun grafiklerini sevmeyenler, azıcık gerçekçi olsun diyenler var. Tabi çoğusu texture pack kullanarak bunu düzeltmiştir. Ama hala sade diyenler vardır kullansalar bile texture pack'i. Bu mod ise, oyunun grafiklerini, eğlencesini ve gerçekçiliğini anlatmak için yapılmıştır. Gayet şık. Oyunu bence texture packten bile gerçekçi yapıyor. Oyundan daha zevk alıyorsunuz. Hatta bize texture pack ile bile bu modu kullanabilme imkânı sağlıyolar.