Tam anlıyorum. Oxuruk a bakarsan o da chest gizliyor sadece pressure plate ile onada mı diyeceksin redstonu tam anla? aynı hesap o da kendisi bulmuş,ben de kendim buldum. lütfen emeğe saygıRedstoneyi Tam Anlasan Ne Kadar Çok Şey Yapılabileceğini Anlayacaksın.
Tam anlıyorum. Oxuruk a bakarsan o da chest gizliyor sadece pressure plate ile onada mı diyeceksin redstonu tam anla? aynı hesap o da kendisi bulmuş,ben de kendim buldum. lütfen emeğe saygı
Tam anlıyorum. Oxuruk a bakarsan o da chest gizliyor sadece pressure plate ile onada mı diyeceksin redstonu tam anla? aynı hesap o da kendisi bulmuş,ben de kendim buldum. lütfen emeğe saygı
Bu da farklı ve kendi bulduğum versiyonu bunda da açmak için blok kırıyosun o kadar kötü mü yahu bir bana söyleyin? İzlenmeyecek kadarkötümü?Ünlü redstonecularda Oxuruk abinin yaptıklarını gördüm...
Bu da farklı ve kendi bulduğum versiyonu bunda da açmak için blok kırıyosun o kadar kötü mü yahu bir bana söyleyin? İzlenmeyecek kadarkötümü?
ya neyi mantıksız anlayamıyorum bir redstone devresini böyle şekillendirirsen blok kırıp veya tekrar koyunca sinyal gidiyor benimde aklıma bunu chest gizlemede kullanmak geldiİzlenmeyecek Kadar Kötü Değil Ama Mantıklı da Değil![]()
ya neyi mantıksız anlayamıyorum bir redstone devresini böyle şekillendirirsen blok kırıp veya tekrar koyunca sinyal gidiyor benimde aklıma bunu chest gizlemede kullanmak geldi
Burda Amaç o değil benim yapmaya çalıştığım bunu redstone la yapmak tabii ki senin dediğin daha doğruMadem Sandığını Saklamak İstiyorsun Uğraşma Önüne Blok Koy Kullanacağın Zaman Kırarsın ...