Minecraft skript

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Merhaba, sizlere bir şey söylemek istiyorum ilk önce size parayla skript yaptırtmak istiyorum peki ne skripti diyorsanız anlatayım ilk önce 2 tane skript yaptırtmak istiyorum birincisi artı basma skripti ikicisi koruma skripti artı basma skriptini anlatayım ilk önce bir npc olacak karşınızda ona herhangi bir aletle sağ tıklayacaksınız mesela elmas kılıçla sağ tıkladınız orda +1 yazıcak +1 e tıklayınca ekranda yazılar çıkıcaz yoktuluyor falan işte sonra %50 oranda başarılı yazıcak %50 oranda başarısız yazıcak başarılı olursa kılıca keskinlik 10 basıcak ekranda kırıldı yazarsa hiçbir şey basmıcak tabikide bu oyun parasıyla olucak 100k ya olucak koruma ise anlatayım ilk önce npc ye sağ tıklayacağız ve tam ortada önümüze bir kitap çıkacak ve kitabın adı Koruma olacak ona tıkladığımızda eğer hesabımızda 100k varsa alınıcak yoksa yeterli paranız yok yazacak 100k aldığımızda ise kitap envanterimize gelecek ve o kitabı her hangi bir şeyin üstüne sürükleyip sol tıkladığımızda Kılıçda Korumalı diye bir yazı çıkacak ve o kılıç envanterimizdeyken öldüğümüzde gitmeyecek ama bir kere öldüğimüzde korumalı yazısı gidecek ve tekrar öldüğümüzde o kılıç gidecek yani sadece bir hakkımız olacak ikisinden birini veya hepsini yapacak olursa discord adım ve kodum Kavar#8480 arkadaş isteği atabilir bu arada parayla yaptırtıcam tekrar söyliym anlamadıysanız discorddan ekleyip sorabilirsiniz veya buraya yazın tekrar anlatmaya çalışırım iyi günler.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İkiside olurmu peki? yani anlamadıysanız hem +1 basma hemde koruma basma ikisinide yapabilirmisiniz?