Minecraft Sonsuz Uyku Map'ı Sizlerle...

gegebetto3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu gün sizlerle kendi yapımım (birde arkadaş yardım etti sağ olsun) mapimi sunuyorum . Bu daha Map'in V1.0 versiyonudur . V2 sini çıkarmamız uzun sürebilir çünkü V1 gibi kısa olmayacaktır. Aksine Çok Uzun bir serüvene başlamış gibi hissettirecektir. Şimdi uzatmadan mapın konusunu azıcık anlatıyım . Siz bir kapsülden yere çakılıyorsunuz. ve hikaye kabus gibi başlıyor. he kabus dediysem mecaz değil gerçektende başlıyor..
işte mapin link'i :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Mapın görüntülerini atmak isterdim ama yanlışlıkla paint'i sildim :( ama yinede kesinlikle bakın çok eğlenceli bir map :D

==========================================
SONSUZ UYKU ; SIRA SANADA GELİCEK

==========================================
Yapımcı : Kaan Yılmaz(Sr_Dedeus) ,Furkan Emre Yıldız(CrazyJared)

Son düzenleme:

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun içi f2 tuşu ile resim çekebilirsiniz . Bu arada virüstotal da şart diye biliyorum ^_^

Ltdchocolate

Moderatör
En iyi cevaplar
0
Merhaba, lütfen konunuzu paylaştığınız haritanın 2 görüntüsü ve virüs total analizi bulanacak şekilde güncelleyin.

gegebetto3

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
tamamdır bekleyin f2 aldıktan sonra ekranımdamı çıkıcak ?[DOUBLEPOST=1395590844,1395588824][/DOUBLEPOST]arkadaşlar bu virus totali 30 dk'dır bekliyorum ne kadar sürüyo bu ya :([DOUBLEPOST=1395592316][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/sonsuz-uyku-v2-0-sizlerlee.190134/ İşte arkadaşlar burda oyalanmayın V2.0'ın Demosunu çıkardık oldukça uzun ama şan şanlı bir bitiş yok söylediğim gibi sadece Demo versiyonudur . Bu sadece Serüvenin hikayesini anlamanız için yapılmış ufak bir tanıtım :D sizi seviyorum :D