Minecraft Sorunu Yardim ...

killer-bee

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar ben survival oynuordum ev felan yaptim v.b sonra evimdeki obsidyani kirdim ve tasindim göçebelik yani sonra yeni eve obsidyan koydum calisti icine girdm netherdaym disina ciktim baska biyere kendi obsidyan yapiyor yani bunu nasil düzelteblrmde kendi evime gelebileyim lütfen yardm edin [Not:Eski evimdeyken düzgün çalişiyordu]

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Obsidyan herhalde yeni eklenen bir madde.
Ve lütfen konunu daha düzgün anlat. Baska biryere kendi obsidyan yapıyor gibi saçma cümleler kurma.

killer-bee

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Obsidyan herhalde yeni eklenen bir madde.
Ve lütfen konunu daha düzgün anlat. Baska biryere kendi obsidyan yapıyor gibi saçma cümleler kurma.
Kardesm obsidyan yeni eklenen bir madde diyl 1.3 dede vardi herhalde onu bosver de bak dediğim gibi ben yeni yaptiğim obsidyana griom nether daym sonra disari cikiom kendi benm yapmadm biyere obsidyan insa ediyor bazen havayada insa ediyor bunun sacma olduqunu bende biliorum ama oyun yapiyor !

DarkEnder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesm obsidyan yeni eklenen bir madde diyl 1.3 dede vardi herhalde onu bosver de bak dediğim gibi ben yeni yaptiğim obsidyana griom nether daym sonra disari cikiom kendi benm yapmadm biyere obsidyan insa ediyor bazen havayada insa ediyor bunun sacma olduqunu bende biliorum ama oyun yapiyor !
Biliyorum tabiikide!
Obsidyan değil Obsidiyen o.
Ve ne bekliyordun koskoca nether portalının köyde mi çıkıcağını.Ve eğer oyun yapıyorsa bizim yapıcağımız bir şey yok en son çare gidip Notch'la yüz yüze konuşucaksın
-Bak Notch kardeş olmuyor bu,yeter artık portallarını dümbedek yerlere koyma adam ol sinirimi bozma diyip tabancanı kafasına dayıycan olup biticek...

killer-bee

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Biliyorum tabiikide!
Obsidyan değil Obsidiyen o.
Ve ne bekliyordun koskoca nether portalının köyde mi çıkıcağını.Ve eğer oyun yapıyorsa bizim yapıcağımız bir şey yok en son çare gidip Notch'la yüz yüze konuşucaksın
-Bak Notch kardeş olmuyor bu,yeter artık portallarını dümbedek yerlere koyma adam ol sinirimi bozma diyip tabancanı kafasına dayıycan olup biticek...
Yok yani normalde nereye portal koyduysan orda olmasi gerekiyor ve eski evimde oluyordu ama simdi yeni evimde olmuyor bana cevap lazm

killer-bee

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Neyse bole olmicak ama zaten yaptim yeri kirdimda eski evime dosedim oyun salak gibi havaya nether portal yapiyor :D

Deansk89

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
2 portalıda kır netherdeki zaten kırıldığı için başka portala göndericek :D evede yenisini yaparsan sorun ortadan kalkar (yani evede netherada yeni portal lazım

killer-bee

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Olmuyor ama cozumu buldum armor movenst die bir modla reis minimapla oynuorum hem yer kaydedildi hemde hizli gidiorum yine yardmlariniz icin tsk