Minecraft Stronghold Hakkında her şey

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Stronghold oyunda çok önemli bir yer alır.Çünkü strongholdun içinde End portal vardır.Bu portal Endde gitmenizi sağlar endde ender dragonu öldürürsek oyun biter.

Stronghold Nasıl Bulunur?

Bazı kişiler strongholdu bulmak çok kolay diyor.Ama ben 1,5 günde buldum yani 30 dk'da buldum. Gelelim nasıl bulunduğuna eye of enderleri(ender gözü) sağa tıklayarak havaya atıp gittikleri yerler takip ettiğimizde,en son yere inecekler orayı kazarsak strongholdu buluruz.

Stronghold hakkında biraz bilgi:
Stronghold'dan oyunda 3 tane bulunur.Genellikler mineshaft'ların yakınınlarında görülür.İçinde Silver Fishler vardır o yüzden dikkatli olmanızı öneririm.Bulabiliecekleriniz; Paper Redstone Books
Coal Gold Ingots Iron Ingots Compasses Red Apples
Golden Apples Ender Pearls Iron Chestplates Iron Boots Iron Pickaxes Iron Helmets Maps Iron Swords Obsidian ve Diamonds'dır.

Ekli dosyalar

• ender.jpg
    ender.jpg
    34.9 KB · Görüntüleme: 424
  • 400px-StrongholdPortalRoom.png
    400px-StrongholdPortalRoom.png
    150.2 KB · Görüntüleme: 391
  • eye-of-ender.png
    eye-of-ender.png
    6.5 KB · Görüntüleme: 367

Garner16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
çok iyi anlatım olmuşta ender gözünün parçalandığı yerde olarak biliyordum ben denediğimde belirli seviyede gidiyo sonra düşüyo ama boş çıkıyodu :D
[creative][deneme]

Ulquiorra Schiffer

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumda ciddi bir konu açma problemi var. Hep, rehberlerin yazılması gereken bölümde soru sorulmasından ve genel konular açılmasından rahatsız olurdum. Şimdi biri gelmiş, Genel Bölümü'ne rehber konusu açmış........