Minecraft süper bilgisayarda kasıyor

vsd<asfasf

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ya beyler sistemim intel core i7 3.1 ghz 4 çekirdek işlemci 4 gb 256 bit ekran kartı ve 8gb ddr3 ramlı bilgisayarda kasıyor hemde acayip 20 30 fps den yukarı çıkmıyor (en düşük ayarlarda) sizce sorun nedir pc windows 8 işletim sistemli

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft için ram boş alan falan önemli değil oyun ekran kartına çok yükleniyor bi arkadaşımın ekran kartını yakmış ekran kartının markası ne nvida, ati ???

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bendede aynı sorun var.50 - 60 FPS'nin üsüne çıkmıyor.MacBook ve iMac kullanıyorum.

FaalJunDovah

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bunu indir ve ekran görüntüsünü bize at
Ayrıca çalıştıra(windows 8 de nerde bilmiyorum) gir dxdiag yaz onunda ekran görüntüsünü at. O zaman kesin bir şeyler söyleme şansımız olur. Bu arada minecraftın modlumu, modlu ise kaç mod var ?
Klasik önerilerden bir kaç tane sunayım sana;
- Ekran kartı driverini güncellemeyi dene
- Java sürümünü güncellemeyi dene
- Temiz bir minecraft bul ve onda dene. Kasma devam ediyorsa bilgisayarını başka oyunlarda dene onlarda da kasıyorsa sana servis yolu gözüküyor demektir :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Şunu yap bunu yap diyen arkadaşlarımız oyunu 50 FPS de oynayanlar mutlaka aralarında vardır :D
Bencede Windows 8 kullanma performanstan yiyor kaliteye verirken. Eğer bilgisayarında 2 java versiyonu kuruluysa birini sil. Minecraft arkadaşlarımızın dediği gibi ram'a çok önem vermez ekran kartına bakar.