Minecraft Türkiye Haritası 1.0.0 - FULL Version - Minecraft Türkiye Haritası

AtlantikAlihan

Doryoo Projecter
En iyi cevaplar
0
Yine güzel bir pazartesi akşamı , sabahtan beri verilmiş bir emek. Hemen bekletmeden bir genel bilgi verelim sonra bakalım bugün ne olmuş.

Haritamız 20000x10000 block boyutunda.Eğerki heryer dümdüz ve blockla kaplı olsa yürüyüş mesafesi ile kuzeyinden güneyine 40 dakika, doğusundan batısına ise 1 saat 20 dakika sürerdi, ayrıca haritamız tam olarak 60,000,000+ block boyutunda.

Alihan, şey peki bugün ne yaptık ?? Hemen işte bugünki gelişmeler :

l Oyun haritası daha çok detaylandırıldı
-Her şeyi yaptık işte çöllerin biomelarını ve özel yapı generation ayarlamerika lazım onun için plugin nasıl yapılır öğrenicem.

Beni desteklemek için Beğeni atabilir yada maddi açıdan yardımcı olabilirsiniz

İşte FULL 1.0.0'ın Haritası ve bir önceki sürümle karşılaştırılması :

1736204451290.png

ALPHA 1.1.png

Önceki versiyonların konu bağlantıları :

- Bedava - Minecraft Türkiye Haritası ALPHA 1.1.0 - Dipper Pines Lignum Version
- Bedava - Minecraft Türkiye Haritası ALPHA 1.0.4 - Moye Moyye Version
- Bedava - Minecraft Türkiye Haritası ALPHA 1.0.2 - İzmir Version
- Bedava - Minecraft Türkiye haritası ALPHA 1.0.0

Ve şimdi sırada klasik yeni sürümler hakkında yaptığım konuşma :

Merhabalar ben gameer forumun eski bir üyesiym Minecraftı dönem dönem oynamaktayım daha dünya inşaa etme teknolojileri yokken ben türkiye haritasını yapmaya çalışıyordum şimdi teknoloji gelişti benim bilgi birikimim arttı ve sonunda türkiye haritasını yapabildim. Bilgisayarımın gücü yetse 4 kat daha büyük bir harita çıkarabilirdim ama anca elimden bu geldi, daha iyi haritalar yapabilmem mümkün ama sanırım birçok konuda desteğe ihtiyacım var pluginler olsun özel world generationlar olsun ayda genel olarak server açma kurma ve yönetme konusunda olsun yardımcı olabilicek kişiler varsa çok makbule geçer. Lütfen bana önerilerinizi ve fikirlerinizi yazın, nasıl olmuş beğendiniz mi , daha nasıl geliştirebilirim , beğenmediğiniz noktalar nedir vs vs? Yeni yılınız kutlu olsun gençler iyi forumlar !