- En iyi cevaplar
- 0
Oynayanlar doğru tavırlar sergilese yazan şeylerin olumluları olurdu. Sonuna kadar doğru bir yazı.
Benim de bir arkadaşım Minecraft bilgisayarına yüklenmiyor diye ağlamıştıKardeşim hunger gameste sinirlendi laptopa vurdu ve kasa ikiye çatladı. Gerisini siz düşünün. Hergün söylüyorum bu bir oyun Böyle şeyler yapman doğru değil fakat...
Dikkatli bak "Oynayanlar" diyorsun, değil mi? O nedenle Minecraft'ın etkileri değil. Minecraft oynayanların etkileri.Oynayanlar doğru tavırlar sergilese yazan şeylerin olumluları olurdu. Sonuna kadar doğru bir yazı.
Senin için başlık mı önemli içeriği mi ?Dikkatli bak "Oynayanlar" diyorsun, değil mi? O nedenle Minecraft'ın etkileri değil. Minecraft oynayanların etkileri.
Kendi düşüncemin, benim yorumumun olduğunu zaten konu içinde söylüyorum. Bir konu oluşturmak için alıntı yapmak zorunda değilim, buna özgün konu diyoruz.Ne kadar gereksiz bir konu.Sadece kafasından yazmış.Yorum yazısı olduğunu belirtmen gerekirdi.Peki
Konunun tamamını okumadan bu kadar yorum yapmana gerçekten üzülüyorum. Aklı yok fikri var diye bir deyim var biliyor musun acaba ?Ama Minecraft'ın etkilerinin zararlı olduğunu söyleyemez. Sadece Türkiye'de çok az insan doğru kullanıyor. Youtube ve sosyal ağları vb falan. Zararı yapan yine biziz.
Minecraft oyununu kötülemiyorum konuyu biraz okusan anlayacaksın sanırım.ELBETTE KAFASINDAN YAZMIŞ MİNECRAFT FORUMUNA MİNECRAFT OYUNUNU KÖTÜLEYEN BİR YAZI YAZMAK NE KADAR MANTIKLI DEĞİL Mİ ?
"Minecraft'ın Türkiye'ye etkileri"Senin için başlık mı önemli içeriği mi ?
İçerik yöneticilerine nasıl konular oluşturmaları gerektiğine örnek veriyor alıntısız özgün katılıyorumKendi düşüncemin, benim yorumumun olduğunu zaten konu içinde söylüyorum. Bir konu oluşturmak için alıntı yapmak zorunda değilim, buna özgün konu diyoruz.
Konunun tamamını okumadan bu kadar yorum yapmana gerçekten üzülüyorum. Aklı yok fikri var diye bir deyim var biliyor musun acaba ?
Minecraft oyununu kötülemiyorum konuyu biraz okusan anlayacaksın sanırım.![]()
Kardeşim bak yabancı sunucularda böyle kişilerle karşılaşman zor şimdi şu burak oyundadır muratabigfdir saçma etkiler bırakıyor oyuncularda seviyeleri düşük"Minecraft zararlı!" diyorsun resmen.
NOT: Konunun tamamını okumadı.
Öncelikle hepinizden özür diliyorum. İlk defa bir konuda bu kadar ileri gittim. Sadece konuyu açandan küçücük bir isteğim olucak. "Minecraft'ın Türkiye'ye etkileri" yerine "Minecraft Oynayanların Türkiye'ye etkileri" gibi bir şey yazmasını istiyorum. Yapmazsa kendi bilir. Buna karışamam ve karışmam, sadece yanlış kelime kullandığını düşünüyorum. Haklısınız boşu boşuna fazla ileri gittim.Kardeşim bak yabancı sunucularda böyle kişilerle karşılaşman zor şimdi şu burak oyundadır muratabigfdir saçma etkiler bırakıyor oyuncularda seviyeleri düşük
Çocuklarda volftünün etkisi gibi bir şey bırakmaya başlamış :/ ve tam okumadan bu çıkarıyı yapman da çok mantıklı değil![]()
Kendi görüşün tabii, benimde kendi görüşüm ve Minecraft oynayan herkes değil "Türkiye de" oynayan kitlesi çoğunlukla bunu yapıyor. Değiştireceğimi de pek sanmıyorum.Öncelikle hepinizden özür diliyorum. İlk defa bir konuda bu kadar ileri gittim. Sadece konuyu açandan küçücük bir isteğim olucak. "Minecraft'ın Türkiye'ye etkileri" yerine "Minecraft Oynayanların Türkiye'ye etkileri" gibi bir şey yazmasını istiyorum. Yapmazsa kendi bilir. Buna karışamam ve karışmam, sadece yanlış kelime kullandığını düşünüyorum. Haklısınız boşu boşuna fazla ileri gittim.
Sadece minecraft için geçerli değil bu durum farkındayım. Türkiyede neredeyse bütün oyunlarda bu var. Online olanlarda diyeyim zamanında şöyle bir konu da açmıştım.Özetlemek gerekirse Minecraft'ın Türkiye de Etkileri;
- Küfür, kavgacı ve hırçın bir tavır
- Kendi fikirlerinden üretmek yerine başka kişilerinin fikirlerini benimseme
- Asosyal içine kapanık bir kişilik
- Oldukça az bir kelime havuzu
- Olumsuz davranışlara eğilim
keşke bu söylediklerin sadece minecraftta olsa
"Oynayanlar" derken Türk kitleyi kast etmiştim zaten ama belirtmem gerekirdi.Kendi görüşün tabii, benimde kendi görüşüm ve Minecraft oynayan herkes değil "Türkiye de" oynayan kitlesi çoğunlukla bunu yapıyor. Değiştireceğimi de pek sanmıyorum.Benim de senden bir ricam var okumaktan üşenme. Okuyarak bir şeyler kazanırsın.
Sadece minecraft için geçerli değil bu durum farkındayım. Türkiyede neredeyse bütün oyunlarda bu var. Online olanlarda diyeyim zamanında şöyle bir konu da açmıştım.![]()