Minecraft World Edit CUİ 1.2.5 Yardım

Jahrakal123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Başlıktada yazdığım gibi World edit cui 1.2.5 kurucam zipin içinden classes diye bir şey çıktı içindede dosyalar fln bunları nereye atıcam bilen varsa bir yardım server için kullanıcam bunu :S

Cem_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
öncelikle bunun için bukkit server gerekli. jar dosyasını plugins klasörünün içine atacaksınız.
ama single player commands için olanı da var bu modun onu kullanmak icin class dosyalarını minecraft.jar ın içine atmalısınız

Shin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle bunun için bukkit server gerekli. jar dosyasını plugins klasörünün içine atacaksınız.
ama single player commands için olanı da var bu modun onu kullanmak icin class dosyalarını minecraft.jar ın içine atmalısınız
Pardon ama neden yanlış bilgi veriyorsun Bukkit server gerekli değil ne alakası var :) Zaten client modu sadece sen görüyorsun heryerde de calisir.
Başlıktada yazdığım gibi World edit cui 1.2.5 kurucam zipin içinden classes diye bir şey çıktı içindede dosyalar fln bunları nereye atıcam bilen varsa bir yardım server için kullanıcam bunu :S
Kardeşim bak classes dosyalarını ve yanındakileri minecraft.jar'a atıyorsun. O kadar