ben 1.2.5 de başladım valla 2 yıl olması lazım 2 yıldır oynuyom yani 1.2.5 ten beri 1.2.5 zamanında anjocaido launcher diye bişi vardı taa 1.5.2 ye kadar sürdü anjocaido hükümdarlığı fakat ben 1.2.5 ten 1.4.2 ye kadar sürekli demo oynuyodum sonra bi baktım anjocaido filan bi bakıyım dedim neymiş diye acınca anaaaa dedim oynamak için 100 dakikda yok sınırsız oynayabiliyoz wihuuuu ! dedim gine oynamıştım ve ben sürekli ama sürekli tek oyunculu oynayan birisiyim sürekli tek oyunculu oynardım ilk girdiğim server factions du galiba 1.4.7 de girmiştim bi bakıyım demiştim nasılmış serverler filan diye zaten öncesine kadar girmeyide bilmiyodum serverlere
işte 1.4.7 den beri online sunuculardayım ilk girdiğim ilk 10 serverin arasında aklımda kalan tek server lessingcraft diye bir serverdi çok iyi hatırlarım tekne yapmıştım bitane acılmıştım okyanusa sonrada taaa uzaklarda okyanusun açıklarında böyle kıyı böyle hiç gözükmüyodu coook uzaktaydım 4 5 dakika aralıksız gitmiştim
sonra oraya hemen cobblestonelerden bi yer yaptım ./f claim le claimledim
sonra toprak dizmiştim klana birilerini almıştım sonra balkabagı ekmiştim o tarlaya filan okyanusun ortasında medeniyet kurduyduk resmen sonra bi arkadaşla tanıştım lessingcrafttanmı artık nerdense onla arkadaş olduk benden 3 yaş küçüktü şimdi 10 yaşına girmiş olması lazım işte neyse o sıralarda tekkit lite oynamıştım 1 2 kez sonra tekkit classicde oynamıştım 1 kez filan cok az oynadıgım için hiçbir şey bilmemekle birlikte tekkit classicdeki emerald dediğimiz şeyin tekkit litede green sapphire olması
diyodum niye aynı şeylerin ismi değişik yaaa filan diye sonra anladım 1.2.5 de zümrüt yoktu
neyse işte o arkadaşla öyle ne güzel tekkit liteler ne güzel hexxitler atmıştık sonra nedense canım sıkıldı her sabah skypesine naber .... anlamışşınızdır her sabah yapıyodum bunu can sıkıntısından en son 3 4 gün sonra sanada naber ..... dedi sonrada işte öyle kaldık dahada konuşmadım onla yaklaşık 6 7 ay sonra senle cok anılarımız oldu ama ßye ßye diyip engelledim onu ve cıkardım listemden
işte öyle bide eskiden faction serverlerde ki survival serveri yoktu
klan kaleleri ünlüydü simdi bi faction serverine girin bakın bakalım hiçbir tanecik klan kalesi varmı kimse zahmete girmiyo artık eskiden ne güzel klanca toplanıp marketten mossy stoneler cobblestoneler filan kale duvarları için para biriktirirdik claim için herkes günde 200 tl klana para yatırırdı filan cok eglenceli günlerdi işte