Minecraft'a Yeni Başlayan Arkadaşlar Survival Serimi Takip Ederek Yardım Alabilir

katakof81

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar. Minecraft'a Yeni Başlayan Yada Pek Bilgisi Olmayan Arkadaşlar Olabilir Diye Düşündüm Ve Bunun Üzerine Yeni Bir Survival Serisi Başlattım. Serinin İlk Bölümünü Dün Akşam Koydum Kanal Zaten Yeni. Eğer Youtube Hesabınız Varsa Kanala Abone Olup Sürekli Takip Ederek Yeni Videoları Bulabilir Sizde Minecraft Hakkında Biraz Daha Bilgi Sahibi Olabilirsiniz. Neyse İyi Seyirler. Madeniniz Bol Olsun.
Kanal Linki :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ruhsuz bir çekim olmuş izlemenin zevki yoktu arkadaşım. kendin gibi davran eğer kendin buysa boşver :D sesin iyi ve herkesin sesi gayet iyidir. Genellikle insanlar kendi sesini başka birisiymiş gibi duyduğunda tuhaflarlar, ve kotü bir ses olduğunu düşünürler. Bu normal bir şey. ve fraps kullanmanı öneririm.

katakof81

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ruhsuz bir çekim olmuş izlemenin zevki yoktu arkadaşım. kendin gibi davran eğer kendin buysa boşver :D sesin iyi ve herkesin sesi gayet iyidir. Genellikle insanlar kendi sesini başka birisiymiş gibi duyduğunda tuhaflarlar, ve kotü bir ses olduğunu düşünürler. Bu normal bir şey. ve fraps kullanmanı öneririm.

(
Youtube)

Ruhsuz Derken Bebek Var Evde :D Kalkmasın Diye Gecenin 3 ünde Çektim Videoyu Sessiz Konuştum. Kendin Derken Böyle Sessiz Konuşmam Sesim İçin Teşekkürler. Fraps Kullanıyorum Zaten. Yorum İçin Sağol

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanırım bilgisayarın laptop bu koşullarda video cekmen biraz zor. bu konunun sana yadımcı olabileceğini düşünüyorum

katakof81

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer Sesten Dolayı Diyorsan Yada Görüntüden Dolayı Diyorsan HD kayıt Etmedim Sesten Diyorsan Yeni Bir HeadSet Alıcam Zaten Yakın Zamanda . Bunun Haricinde bir şey Varsa Bildirirsen Sevinirim .