Minecraft'ın TR sunucuları batıyor gibi.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gün farklı bir konuya değineceğim ki bu gerçek. Oyunun TR sunucuları batıyor gibi. Çoğu birbirinden çalıntı. Çoğu aynı plugin paketini alıp 1-2 tane şey editleyip "ben editledim leeyn" diye geziyor. Hem haritalarda pek güzel olmamaya başladı. Basit, aşağı yukarı birçok kişinin yapabileceği türden olmaya başladı. Eskiden hile'de yoktu. Artık her çocuk zoruna gittiği için hile açıyor sonrada milleti kesip "admin hile" deyince "zoruna gitiyo zaaa xd itemlerin bende" diye haykıranlarla dolu. Böyle kişileri banlamak lazım. Eskiden lapis yoktu hammadde vardı. Odunu ordan kasabiliyoruk, satabiliyorduk onlarla ev bile yapabiliyorduk. Bazı sunuculara lafım yok. Çok olan faction gibiler olsada çok iyi sunucularda var ama pek az. BraveFactions var dı bi ara. Çok güzel serverdi. Adamları kesiyordunuz ( hile azdı lapis azdı rütbeye özel hammadde vardı fln.. ) poweri düşenin kalesine giriyordunuz ve zevkliydi. Ciddi savunma yapıyorlardı. Şimdikiler gibi hile açıp "allağğğğğ" diye bodoslama dalmıyolardı. Bakın, Görün. Yabancılar ne güzel yapıyor işlerini. Claim atarsan privateyi bile kaldırabiliyosun. Admin beklemiyosun 3 saat.
Ah, nerede o eski zamanlar. Şimdi her yer hilecilerle dolu ki oyunu sadece hilecilerden bırakanlar var. (örn. Ben)

Legoas

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Doğru söylemişsin.Çok gördüm bunları.PvP de beni Kill Aura ile kesip,Ardından "zaa noldu ağlama" diyenler çok... Ne bekliyorsun Minecraft'ın Türkiye'deki yaş ortalaması çok küçük.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bir düzeltme Türkiye'de ki crackli sunucuların hiç birinde birisi zoruna gittiği için hile açmaz. Eğer hile açmışsa ya hep açmıştır yada hiç açmamıştır. Çünkü hile kullanmasını bilen birisi asla ve asla hilesiz bir oyuna girmez. Olanda legit oyunculara olur çünkü hiçbir yetkili onları önemsemez. Bundan dolayıda oyuncu kaybı yaşanır.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir düzeltme Türkiye'de ki crackli sunucuların hiç birinde birisi zoruna gittiği için hile açmaz. Eğer hile açmışsa ya hep açmıştır yada hiç açmamıştır. Çünkü hile kullanmasını bilen birisi asla ve asla hilesiz bir oyuna girmez. Olanda legit oyunculara olur çünkü hiçbir yetkili onları önemsemez. Bundan dolayıda oyuncu kaybı yaşanır.
Öle bir şey yok her zaman ölüyorsa bu zoruna gidiyorsa açar.Hile açmaktan kolay bir şey yok zaten.

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Neden batıyor?
1-Herkesin derdi sadece para,tamam para kazanmayın demiyoruz fakat sırf şu para sevdası yüzünden oyuncudan çok sunucu var... Bari kaliteli birşeyler yapıp ondan sonra beklentiye girin, hazır paketleri yenilikmiş gibi sunmayın, YENİ NESİL Faction: Rütbe hammadde - 10 kişide vip çekilişi, aman yarabbi...
2-Emeğe saygı duyulmaması, birkaç arkadaşımın sunucusunu gezdim, epey uğraşmışlar, Blazerd gibi işsizlik örneği sunucularda var, ama açıldıktan 1-2 ay sonra kapanacak muhtemelen hepsi, benim sunucumda aynı yolda ... Çocuk gelip bug yapıyor, bugu rapor etmeyi ihtiyaç hissetmiyor, biz bug yaptığını anlayamayacakmıyız? Farkedince hesapların banlanacak, verdiğin zarar telafi edilecek , yada sunucu 12 saat geriye alınacak, peki ne kazandın???? Sadece emeğe saygısız olduğunu ispatladın, bizede 15 20 oyuncuya mal oldun.
3-Reklam vermenin zorlukları var , çok sunucu var, 1000 tane forum konusu var, ayrıca bu forumun sadece %20 'sinin oyuncu %80'nin server sahibi olması var, ya youtuber tandıığınız olması lazım en az 100 k , yada her sunucuda reklam yapıp kirli oynamanız lazım. Banner reklamları yada bildirimler artık işe yaramıyor, facebooktan gruplara yazmanızında neredeyse etkisi yok. Bizde ne yapacağımızı şaşırdık açıkçası.
4-En önemlisi herhalde oyuncu kitlesinin yaşı , avrupadan en az 2-3 yaş düşük ortalama... Önündeki anonsu bile okumayan, hile açmayı marifet ve başarı sanan, zorla mücadele etmek yerine kolaya kaçan, hatta girdiğinde ilk işi bug aramak olan oyuncu kitlemiz malesef en büyük sorun, zaten yeni minecraft güncellemeleri oyunu iyice batırdı. Bu sunucum tutmazsa kalıcı olarak bırakacağım sunucu işlerini, C# ve oyun motorlarına yoğunlaşacağım.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında ben de çok severdim. 1.4.7 sürümü hayatımda hatırladığım en iyi sürümdür. Bazen gelişme olmaması lazım. Çok oyuncu olunca sonu böyle oluyor. Siz o yaşamda mutlu olsanız, bu zamanlara gelir miydik? Ama olmadı işte. Microsoft işi ele aldığı anda dünyaya yayıldı ve yavaşça çöktü TR sunucuları...

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidip yeni sürümlere laf atmayın zaten ülke bu sevda yüzünden gelişmiyor. Bak ilk olarak eski sürümlerdee bunlar vardı yani böyle bir oyunu kimin oynamasını bekliyor sunuz ? tabii ki çoluk çocuk oynayacak tamamıyla hayal gücü bir oyun. .d

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
2
İnsanlar yüzsünlük yapıp hile açıyor.Kurucuların bile hile açması çok ayıp bir şey insanlar hile açmasa belki oyun daha güzel olacak.İnsanlar birbirine anlamsızca sövüp zaaaaaaa nasıl kestim yada ben hileyim ez ler gibi kelimeler olmayacak.Fakat sorun sunucu kurucularındada var biraz.O kill aura için 3 4 plugin ile engellenebiliniyor.Engellediğinizde adam 3 defa hile yaptımı kökünden banlayın gitsin.

MertXDDX

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adminlerdede hava var. Bu durumun aynısını bildirsek bile "Avrupai Özentisi" diyorlar.
Bunlar kendini ne sanıyorlar ?
Bakın misal hadi bilemediniz en kötü Cubecraft. İyi bir sistemi var, ilgili adminler vb. vb.
TR serverlarındaki gibi lapis hammadde gibi, faction anlayışımız gibi şeyler batırıyor bizi. Factionda zor gelişilmelidir.
Hemen Lapis kazarak hayvan gibi gelişiyorsun. Bu ne saçma iş ?