Camon32
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bu gün farklı bir konuya değineceğim ki bu gerçek. Oyunun TR sunucuları batıyor gibi. Çoğu birbirinden çalıntı. Çoğu aynı plugin paketini alıp 1-2 tane şey editleyip "ben editledim leeyn" diye geziyor. Hem haritalarda pek güzel olmamaya başladı. Basit, aşağı yukarı birçok kişinin yapabileceği türden olmaya başladı. Eskiden hile'de yoktu. Artık her çocuk zoruna gittiği için hile açıyor sonrada milleti kesip "admin hile" deyince "zoruna gitiyo zaaa xd itemlerin bende" diye haykıranlarla dolu. Böyle kişileri banlamak lazım. Eskiden lapis yoktu hammadde vardı. Odunu ordan kasabiliyoruk, satabiliyorduk onlarla ev bile yapabiliyorduk. Bazı sunuculara lafım yok. Çok olan faction gibiler olsada çok iyi sunucularda var ama pek az. BraveFactions var dı bi ara. Çok güzel serverdi. Adamları kesiyordunuz ( hile azdı lapis azdı rütbeye özel hammadde vardı fln.. ) poweri düşenin kalesine giriyordunuz ve zevkliydi. Ciddi savunma yapıyorlardı. Şimdikiler gibi hile açıp "allağğğğğ" diye bodoslama dalmıyolardı. Bakın, Görün. Yabancılar ne güzel yapıyor işlerini. Claim atarsan privateyi bile kaldırabiliyosun. Admin beklemiyosun 3 saat.
Ah, nerede o eski zamanlar. Şimdi her yer hilecilerle dolu ki oyunu sadece hilecilerden bırakanlar var. (örn. Ben)
Ah, nerede o eski zamanlar. Şimdi her yer hilecilerle dolu ki oyunu sadece hilecilerden bırakanlar var. (örn. Ben)