owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet, kazandığım baltaları bu siteden aynı Cs-Go'da olduğu gibi satıyorum.

Trade yapılır, nice trader, good trader, AWP asiimov'a karşılık M4A4 Asiimov, hızlı trade.[DOUBLEPOST=1423344680,1423344593][/DOUBLEPOST]
O değilde sonunda siddet içeren tüm oyunlar inceleniyor diyor :D Ayvayı yedi Türkiye :D[DOUBLEPOST=1423344341,1423344274][/DOUBLEPOST]Arkadas gitsin 10 yaşındaki çocuklara yasaklasın.Yetişkin insanim ben 1.96 boy var lan :D

AMA BU OYUNDA ARABA DA ÇALABİLİYORSUN. SUS KONUŞMA! xd

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Başka dertler bitti Oyunlara sarıyor.Ülkenin hali vefat ....
Ülkem için üzülüyom
Zamanında matbaaya,fotoğrafa,resime,video çekimine günah dedirtmişler(aslında hepsi yalan böyle bir şey yok)
Amerika Marsta kolonileşmeye başlıyor
biz saray dikiyoz
adamlar uzay aracı gibi telefon çıkartıyor
biz daha yeni bir kaç tane (%30u anca Türk malı)
Bir iki silah sistemimiz var ancak Amerikayla karşılaşırsa 1/50 gibi kalır tahminim
Wolfteam CS Deer Hunter vb varken
çoğu ülkede eğitim oyunu mcyi inceleyin sokayım sizin engelli insan israfı beyin dediğiniz ete
yok kuleymiş yok Gan fıshqırıyormuş
Kitabı okumadan yargılamaktan farkı yok ne diyim
milletimizde neden bu kadar afedersiniz MAL var

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Ayrıca onuraygün o ss deki mc eli bnm skindekine çok benziyor smurfy7nin eline hmm

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Gençler hatta geçen gün Askeri üste gidip minigun ile isyan çıkarttım minecraftta -_-

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Mahalleyi toplayıp yeni oyun başlattım Minecraft'ta. Anca inandılar oyunun kulede başlamadığını. (fake)

korkugunu

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
hiçbir güç yasaklatamaz çünkü oyunda belirttikleri özellikler yok (kan vb.) böyle bir suçlama olamaz. :)

heyysennn123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kantıra Kalafdatiye Felan bir şey Yapmazlar Hatta Onu Bile Geçtim gta 5 E bir şey Yapmazlar Gelirler Minecraft a Sararlar BU NEYİN KAFASI ?

BATN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
En yasaklanmayacak oyun minecraft.Silahli oyunlari yasaklamiyorlar şimdide minecraft üzerinde araştırma yapıyorlar beyler bu ülkenin gidişati hiç iyi degil :/[DOUBLEPOST=1423347561,1423347517][/DOUBLEPOST]
ne diyon ben arkadaşımı kestim kafasını yedim sobaya attım (!)
Ben hala kulede başlamada kaldım hmm
Bende araba çaldımm jfdsjfdsjdsaj

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haberlerde de herkes (engelli çocuk dışında) minecraftı savunurken hala minecraft şiddet içreikli diyolar

sizce de düşündürücü değil mi

O değilde sonunda siddet içeren tüm oyunlar inceleniyor diyor :D Ayvayı yedi Türkiye :D[DOUBLEPOST=1423344341,1423344274][/DOUBLEPOST]Arkadas gitsin 10 yaşındaki çocuklara yasaklasın.Yetişkin insanim ben 1.96 boy var lan :D

höm... sonlarda bahsttiği oyunun gta olduğunu biri açıklayabilir mi?
yoksa direk kökünden mi keselim