Hunger Gamesdemi oynamadın zalımŞu anda Unturnedta daha fazla kan fışkırıyor diye zombileri Chainsaw ile öldüren insanım bir kez bile MCde adam öldürerek puan kazanmadım :3
Hunger Gamesdemi oynamadın zalım
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Anasını satayım videolar da da eski sürüm ve modları gösteriyor.Tekin de de bir minigames gösteriyor ve bunların hepsini yanlış yorumluyor.Bütün bunlar olup dururken acaba televizyondaki haberlerde Minecraft ile ilgili videolarımdan bir kesit görebilir miyim diye heveslenmiştim.
Ablanın Kafası At Kafası (Sadece 0,99 Krş)2 yıldır Minecraft oynuyorum, oyuna hiç kulede başlamadım bu neyin kafası.
Bakanlik oyunu incelerken oyunun bagimlisi olmasin la dhdhs
O değilde adamı sevdim,oyunu anlayabilmiş.Evet, kazandığım baltaları bu siteden aynı Cs-Go'da olduğu gibi satıyorum.
Trade yapılır, nice trader, good trader, AWP asiimov'a karşılık M4A4 Asiimov, hızlı trade.[DOUBLEPOST=1423344680,1423344593][/DOUBLEPOST]
AMA BU OYUNDA ARABA DA ÇALABİLİYORSUN. SUS KONUŞMA! xd
tabii ki ders veriyorlar isveçlerde zihinleri açılsın diye her bilgisayara premium alıyorlarHarbi ders mi la
Coğrafya ve Geometri dersleri verdiklerini sanıyorum 2.si kan Hexxit'te çıkar bir kılıcı Blood Lettline'larsanız birisini öldürünce kan çıkarHarbi ders mi la
Hayır premium değil (EN AZINDAN ÖYLE SANIYORUM) demo oynuyolartabii ki ders veriyorlar isveçlerde zihinleri açılsın diye her bilgisayara premium alıyorlar