yazın için teşekkürler ama bi protocollib diye bi plugin varmış tam olarak ne işe yaradığını bana söyleyebilirmisiniz?Merhabalar, Spigot üzerinden birçok pluginin 1.15 sürümünü bulabilirsin bazıları çıkmamış olabilir ama 1.15 için baya bir plugin destek veriyor hatta 1.8 de olmayan çok güzel pluginler bile bulabilirsin. 1.8 sürümündeki pluginleri Spigot üzerinden aratarak bulabilirsin veya google vs ne kullanıyorsan örneğin Essentials 1.15 spigot indir falan diye aratarak ta bulabilirsin.
Beni google arat tarzı aşağılamak istiyor sanma öyle bir algı oluşmasın herhangi bir plugin belirtmemişsin bundan dolayı genel konuşmak zorunda kaldım ki ortalama bir sunucuda genelde 50 plugin bulunuyor 50 tane plugini tek tek araştırıp sana atacak birini de zor bulursun bence ama 1.15 sunucu açmak istemen çok hoşuma gitti, inan bana paralı ya da parasız 1.8 de göremeyeceğin pluginler bulabilirsin Spigot üzerinden veya internetten araştırarak.
O plugin vault tarzı diyebiliriz yani bazı pluginlerin sağlıklı çalışması için gerekli bir plugindir.yazın için teşekkürler ama bi protocollib diye bi plugin varmış tam olarak ne işe yaradığını bana söyleyebilirmisiniz?
1.8 bir plugini mesela 1.15 ne çalışmasını deteklermiO plugin vault tarzı diyebiliriz yani bazı pluginlerin sağlıklı çalışması için gerekli bir plugindir.
Demek istediğim öyle bir şey değil mesela bir skripti gerekli addon pluginleri olmadan düzgün çalıştıramazsın onun gibi düşün.1.8 bir plugini mesela 1.15 ne çalışmasını deteklermi
okyDemek istediğim öyle bir şey değil mesela bir skripti gerekli addon pluginleri olmadan düzgün çalıştıramazsın onun gibi düşün.
*** Error, this build is outdated ***Demek istediğim öyle bir şey değil mesela bir skripti gerekli addon pluginleri olmadan düzgün çalıştıramazsın onun gibi düşün.
Hatanın tamamını atsaydın keşke anladığım kadarı ile sürüm uyuşmazlığı var pluginlerin son sürümleri olduğundan emin ol.*** Error, this build is outdated ***
*** Please download a new build as per instructions from https://www.spigotmc.org/go/outdated-spigot ***
*** Server will start in 20 seconds ***
bu neyin errorunu veriyor.
Spigot sürümünün eski olduğunu belirtiyor.*** Error, this build is outdated ***
*** Please download a new build as per instructions from https://www.spigotmc.org/go/outdated-spigot ***
*** Server will start in 20 seconds ***
bu neyin errorunu veriyor.