Minecraft'taki En Fail Seed :) ---> Bi baq :)

CaptainCaveMan

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Dün Seed Ararken Canim Sıkıldı Ve asd123 Yazdim Seed Yerine Biraz İlerde Çöl Tapinagı Vardi
Girdim İcine Hazine Odasina Girdim ''Creative'' Deydim Hazine Odasi yok :) Hazine Odasinin Dibi Yok Ama Altinda spawner var :) Girin Bakin
Seed: ''asd123'' Yazmaniz Yeterli '' isaretini kaldirin :)

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Olacağını pek sanmıyorum ama deneyim.
Çünki bende Hopnilay lay lay lay nilaylom yazıyorum saçma sapan seedlerden oluşuyor dünya beni kimse anlamıyor :D

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bende hep adada spawn oluyorum o seed yerine bir şey yazınca şansızlıkmı tesadüfmü

TheACT

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eger Seed Yerine Birsey yazmassan Oyun Sana Rastgele Seed Verir Ama Yazarsan Olan Bir Sede Girersin ''LaylaylomDeliloyDestane'' Diye Seed Bile var :)
Öyle bir seed olamaz sen yazıyosun tamam diyo dünyayı oluşturuyor ama /seed komutuyla seed'i öğrenmek istediğinde tamamı sayılardan oluşmuş başka bir seed veriyor doğru seed bu.

TheGreey

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ordaki harler ile bir kombinasyon oluşturuluyor ve o harfler sayıya dönüştürülüyor

Akep344

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Tekkit oynamak için halaoğlunu pc'sinde minecraft'a seed yerine En Kral Seed Bu Seed yazdım :D Garip garip portallar vardı keskin taş tuğasından içine girdim ödüm patladı :D 2 saat'te çıktım :D Acaba bu seed'ler tekkit'tede geçerli mi?

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seeddeki harfler sayılar ile kombinasyon olur.
Mesela harf olarak CanımNapıyon Yazarsanız :
Çok farklı sayılarda seed çıkar bunu /seed yazarak öğrenebilirsiniz.
Fakat 01470 yazarsanız [ben denedim]
0'ı adamdan saymadığı için /seed yazdığınızda 1470 çıkar.
1313131313 yazarsanız /seed yazdığınızda 1313131313 çıkar.
Notch'un matematiği 100'müş he :D