Minecrafttürk Pişmanlıktır.

HuseyinErimRS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Onca el emeği göz nuru game of thrones sunucusu yaptım. sunucularda paylaştım sildiler nedenini hala anlamış değilim cidden forumdan soğudum insan birde nedenini ? yazar bu ne ya sıfır ilgi abi.[DOUBLEPOST=1438342323,1438342274][/DOUBLEPOST]Konu yanlış yerde demeyin. Skripterlara söylüyorum gidin başka forum bulun burada harcanırsınız belki 2-3 sağlam çıkar aranızdan :D

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mutlaka bir nedeni vardır. Biz burda bir aileyiz.Gereksiz konu açmışsın.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar skripti baya bilsem de ben de java öğreniyorum şu an :D Bu arada konu yeri yanlış :D

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
yanlışı yanlışla çözmeye çalışıyosun. Eğer haksız yere silindiğini düşünüyorsan, bir daha gönder. Eğer tekrar silinirse forum destek kısmına (sadece adminlerin ve konu sahibinin görebildiği yer) konu açıp sebebini soracaktın. Eğer birkaç gün içerisinde mantıklı bir cevap gelmezse resepsiyon kısmına konu açacaktın. Lakin sen bütün basamakları atlayıp "MinecraftTürk pişmanlıktır " diyorsun !

HuseyinErimRS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yanlışı yanlışla çözmeye çalışıyosun. Eğer haksız yere silindiğini düşünüyorsan, bir daha gönder. Eğer tekrar silinirse forum destek kısmına (sadece adminlerin ve konu sahibinin görebildiği yer) konu açıp sebebini soracaktın. Eğer birkaç gün içerisinde mantıklı bir cevap gelmezse resepsiyon kısmına konu açacaktın. Lakin sen bütün basamakları atlayıp "MinecraftTürk pişmanlıktır " diyorsun !
Haklısın aptallık etim[DOUBLEPOST=1438343223,1438343046][/DOUBLEPOST]
Bir konun yayınlanmadı diye pişmanlık demen yanlış.Dediğim gibi burda biz bir aileyiz herkes birbirine destek çıkar anlamadıklarını sorar.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Özür dilerim birdaha olmaz. hesabı siliyorum bb

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hiçbir dil bitmez, moda değil ki devri geçsin.
C++ arada kalmış bir dildir. OOP akımının öncüsü oldu ama artık hard OOP ihtiyacı duyulduğu zaman C# gibi diller kullanılıyor. Sistem programlama için ise C kullanılıyor. Arada kaldı C++. Yani teknoloji geliştikçe dillerin de devirleri geçiyormuş.