Minefcrat Sunucu hamachi destek gerek

orkenaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar serverle ilgili pek şey bilmiyorum bana plugin önerip sorunları kaldırmamda yardımcı olurmusunuz ona göre ağ kurcam şimdiden teşekkürler

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Madem hiçbir şey bilmiyorsunuz neden ağ açmak istiyorsunuz; Ama Yardımcı olmaya çalışacağım pluginlerle başlıyalım;
Sana şimdi bir srerverde olması gerek bir kaç plugin önereceğim;
Essentials ve tüm parçaları
GroupManager
Vault
iconomy
ChestShop
Authme
AutoMessage
Chairs sandeleye oturma :D
Clearlag
CraftBook eğer kullanabilirsen tabi büyük serverlerde bulunur çoğu zaman
Dynmap
Jail yine büyük serveler
Jobs
Lockette
SimpleRegionMarket
Worldedit
Worldguard
Worldsaver
bunları
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
aratıp bulabiliriniz indirdikten sonra serverinizin plugins klaörüne atın :D

orkenaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
saol hocam serverde şöyle bi sorun var ben adminim /fireball /lightning komutlarını kullanamıyorum yetkiniz yok diyor onu nasıl yapacagım /help yazdıgımdada yetkiniz yok diyor anlamadım olayı pluginlerdenmi kaynaklanıyor

orkenaga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
pluginlerim worldguar 5.5.2 worldedit warpsigns vault tim simpleregionmarket permissionfinder pail nolagg mobhealt 5.3.2 mobarena meloooncensor loginmessage lockette letıtrain kfactions-1.627B kEssential jWarp itemspawn itemdisplay-v1.3.1 iSafe iConomy FactionsChat Factions EssentialsXMPP Essentialspawn Essentialprotect Essentialgroupmanager Essentialgroupbridge EssentialGeoIP EssentialChat Essential CustomPlugins CraftSpawnerEggs Craftipedia CraftBukkitUpToDate CraftBookVehicles CraftBookMechanisms CraftBookCircuits CraftBook CoreProtect_1.7.3 Commandbook Citizens Chestshop3-46 ChestBank Chatmanager Chairs-1.4 BuyXP BukkitStaff AutoMessage Authme Anticheat yazana kadar canım cıktı :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
saol hocam serverde şöyle bi sorun var ben adminim /fireball /lightning komutlarını kullanamıyorum yetkiniz yok diyor onu nasıl yapacagım /help yazdıgımdada yetkiniz yok diyor anlamadım olayı pluginlerdenmi kaynaklanıyor
Hangi permmission pluginini kullanıyorsanız ona göre yardım istemelisiniz ben size groupmanager için olanını anlatacağım;
Kendinizi op yapın : consol a op nick
Sonra kendinizi owner yapın: /manuadd nick owner
Başarılar.