<-> MinePaxs <-> Sorunlar Düzeltildi, Buglar Kaldırıldı ve Sadece 1 Haftalık Lapis Geldi, Sonra YOK!

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
diğe yetkilide geldi konuşun siz bu arada 3 gündür sizin servere giriyorum admı lk defa gördüm önce oseti sen giymistin sonra birden nick değisti neden acaba ?

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Berbat bir sunucu,buildler çok kötü.
Diğer sunuculardan iyiyiz, biz sadece ona bakarız? ve Profesyonel bir ekibimiz yok. Sunucu berbat değil has Minecraft sunucudur! Lapis yok. bir şey yok sadece lapis var ama ilk 1 haftası diye. Sunucu gerçek Minecraft sunucusudur.

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine saçma konuşmalar.Bana öyle bişeymi sordun olum sen.Berbat sunucu bu kadar.Eleştirilere açık ol.
Ben sana gelipte " Lan hehe biz size sorduk sizin gibi bebeler cevap vermedi! " felanmı dedim sadece kendimi savundum ve gerçektende sordum.
Kesinlikle katılıyorum bu arada oyunuc çekmek için hile yapmanıza gerek yok
Kuyruk acını git başka yerde yaşa. Banlandın, konuyuda terket.

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konuyu terkederim terkedmem sonuçta benim profilim değilmi ben hakkımı konuşuyorum sahte isim yazmişsınız sonrada onlar gerçek diye insanları kekliyorsunuz

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Açıkçası konudan gördüğüm kadarıyla sunucuyu beğenmedim , yapılar kötü eklentiler üzerinde çalışılmış ama onlarda yeterli değil . Yorumu kesinleştirmek için sunucuya bakıcaktım kapalı olduğunu fark ettim . Ek olarak yorumlara daha olgun cevaplar vermenizi beklerdim ( sesini kes ! , özele gel , hiç bırakmam peşini ,).

Videoyu çeken arkadaşa notlar ; Mikrofonu ağzından çıkarabilir , daha yüksek fps alan bir bilgisayar kullanabilir. 2 Cümlenin birinde sunucumuzun demeyi bırakablir .
// Yanlış anlama "sw" demenden iyidir tabi . //

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açıkçası konudan gördüğüm kadarıyla sunucuyu beğenmedim , yapılar kötü eklentiler üzerinde çalışılmış ama onlarda yeterli değil . Yorumu kesinleştirmek için sunucuya bakıcaktım kapalı olduğunu fark ettim . Ek olarak yorumlara daha olgun cevaplar vermenizi beklerdim ( sesini kes ! , özele gel , hiç bırakmam peşini ,).

Videoyu çeken arkadaşa notlar ; Mikrofonu ağzından çıkarabilir , daha yüksek fps alan bir bilgisayar kullanabilir. 2 Cümlenin birinde sunucumuzun demeyi bırakablir .
Keskinlikle katılıyorum

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Keskinlikle katılıyorum

Kardeşim önceki şeylere takılmıyorum sen oyuncusun senin görüşünce. Mikrofonu ağzından çıkarabilir sözüne katılıyorum o videoda bayağı sokmuş :D Ama daha yüksek FPS alan bir bilgisayar diyorsun da adam en az 200 FPS'de oynuyor? Hatta önceki videolarını izlediysen adam bunu söyledi. Video çekme programı arıyorum bu program bu FPS'de oynadığıma rağmen kastırıyor diye araştırmadan yazma. Her video programının farklı bir coderi vardır sen gidip Microsoft Coder'i ile çekersen video çekerken kastırmaz ama videoda hayvan gibi kastırır.
Tamam kardeşim haklısın ben malım görmemişim tamam mı ?
Acaba sizi zorlayan mı olduya? Sunucu sunucu sizene kardeşim beğenmiyorsanız gidin. Halla halla sanki birtek sizin için açtık tövbe tövbe...

TheYaSiN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ozaman hile yaparak oyuncuları çekmeye çalışma